Overzicht Aanbod 1 op 1 sessies

Healing & Reading Holistic Healer Utrecht

Heling & Inzicht

Heb je lichamelijke of emotionele klachten, ben je chronisch ziek, zit je niet lekker in je vel of heb je vragen die jou bezighouden? Alles is energie. Als die niet lekker stroomt of ergens blokkeert, kun je dat merken.
 
Je bent welkom voor een sessie, waarin ik met je mee kijk waar jouw energie stroomt of weglekt en help deze te balanceren. Na de sessie heb je meer inzicht in jouw klachten of waar jij op dat moment tegenaan loopt en voel je je lichter.
Even Sparren Holistic Healer Utrecht

Inzicht sessie

Heb je een praktische vraag die jou bezighoudt? Of loop je tegen dingen aan in jouw persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling? 

Ik kijk graag met je mee en geef je inzicht en tips op jouw vraagstukken. Dat kan al met een sessie van een half uur.

Spirit talks Holistic Healer Utrecht

Mediumschap, Channeling & Akasha Kronieken

Naast het lezen van jouw energie tijdens een healing en/of reading, kan ik contact maken met overleden dierbaren. Of met o.a. meesters, gidsen, engelen en lichtwezens in de 'Ongeziene of Spirituele Wereld'. Ook kan ik de allesomvattende Akasha Kronieken raadplegen.

Tijdens een sessie ontvang je precies de boodschappen en inzichten, die jou liefdevol ondersteunen en vooruit helpen op jouw pad.

Healing Support Holistic Healer Utrecht

Energetische Huiszuivering

Soms is er geen duidelijk aanwijsbare reden, toch voelt het niet prettig in je huis. Kun je niet goed slapen of heb jij of een van je gezinsleden het gevoel dat er aanwezigheid is die niet prettig voelt? 

Op afstand of bij een bezoek aan jouw huis kijk ik mee naar wat er wordt ervaren en help ik de energie in huis te zuiveren.