Overzicht Aanbod Groepssessies

Inspiratie Sessie Holistic Healer Utrecht L

Inspiratie Sessie

De stand van de Maan, Zonnevlammen, Engelen Portalen, frequentie stijgingen... Wat het ook is, als je er gevoelig voor bent kun je er zowel lichamelijk als geestelijk best wat van merken. Hoe blijf je daarbij in balans?

Daarover deel ik graag inzichten en inspiratie met je, elke keer weer afgestemd in het moment en op de groep. Je bent van harte welkom!  

Healing Cirkel Holistic Healer Utrecht

Healing Cirkel

Ben jij herstellende van een stevige griep, die langer duurt dan een paar weken? Of heb je last van burn-out, auto-immuun of andere langdurige klachten? Of voelt dit als een bijdrage voor jou?

Deze healing sessies zijn gericht op het activeren van jouw zelfgenezend vermogen. Je ontvangt wat je in het moment nodig hebt aan heling, rust en inzicht. Doe je mee? Je bent van harte welkom!  

Yoga Nidra 800 x 800

Yoga Nidra

Vind je de eindontspanning bij een yogales een fijn onderdeel? Dan spreekt een Yoga Nidra sessie je vast aan!

Dit is geen yoga vorm waarbij je lichamelijk in beweging komt, liggend en onder begeleiding komt zowel je lichaam als geest volledig tot ontspanning. 

Doe je mee? je bent van harte welkom!

Holistic Healer Retraite Divine Spirits

Retraite Divine Spirits

Er is zoveel bewustzijn om ons heen, wat we niet standaard met het ‘blote oog’ en ons dagbewustzijn waarnemen. In afstemming kunnen we echter wel contact maken met dit ongeziene bewustzijn.

In verbinding met andere bewustzijnsvormen, gaan er nieuwe werelden voor ons open. Dat laten we je graag ervaren tijdens een weekend; ga je mee op ontdekkingstocht?