Overzicht Aanbod 1 op 1 sessies

Healing & Reading Holistic Healer Utrecht

Heling & Inzicht

Heb je lichamelijke klachten, ben je chronisch ziek, zit je niet lekker in je vel of heb je vragen die jou bezighouden? Alles is energie. Als die niet lekker stroomt of ergens blokkeert, kun je dat merken.
 
Je bent welkom voor een sessie, waarin ik met je mee kijk waar jouw energie stroomt of weglekt en help deze te balanceren. Na de sessie heb je meer inzicht in jouw klachten of waar jij op dat moment tegenaan loopt en voel je je lichter.
Even Sparren Holistic Healer Utrecht

Even Sparren?

Of je nu een praktische vraag hebt die jou bezighoudt, of tegen dingen aanloopt in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling; soms is het fijn om even te kunnen sparren.

Ik stem me af en verbind me met jouw (ziels)energie. Hiermee komt de energie op jouw vraagstuk in beweging en krijg je inzicht in jouw vraagstukken. 

Healing Support Holistic Healer Utrecht

Energetische Huiszuivering

Soms is er geen duidelijk aanwijsbare reden, toch voelt het niet prettig in je huis. Kun je niet goed slapen of heb jij of een van je gezinsleden het gevoel dat er aanwezigheid is die niet prettig voelt? 

Op afstand of bij een bezoek aan jouw huis kijk ik mee naar wat er wordt ervaren en help ik de energie in huis te zuiveren.

Overzicht Aanbod groepssessies

Healing Cirkel Holistic Healer Utrecht

Healing Cirkel

Ben jij herstellende van een stevige griep, die langer duurt dan een paar weken? Of heb je last van burn-out, auto-immuun of andere langdurige klachten? Of voelt dit als een bijdrage voor jou?

Deze healing sessies zijn gericht op het activeren van jouw zelfgenezend vermogen. Je ontvangt wat je in het moment nodig hebt aan heling, rust en inzicht.  

Inspiratie Cirkel Holistic Healer Utrecht

Inspiratie Cirkel

Om de week komen online-live samen met een groep. We maken contact met onze innerlijke Bron en alle ongeziene hulpbronnen, die er zijn om jou te ondersteunen op jouw pad.

Aan de hand van dagelijkse dilemma’s geef ik tips en tools voor hoe je jouw spiritualiteit kunt integreren voor ‘dagelijks gebruik’.  

Holistic Healer Retraite Divine Spirits

Retraite Divine Spirits

Er is zoveel bewustzijn om ons heen, wat we niet standaard met het ‘blote oog’ en ons dagbewustzijn waarnemen. In afstemming kunnen we echter wel contact maken met dit ongeziene bewustzijn.

In verbinding met andere bewustzijnsvormen, gaan er nieuwe werelden voor ons open. Dat laten we je graag ervaren tijdens een weekend; ga je mee op ontdekkingstocht?

Online Aanbod

Inspiratie Platform Holistic Healer Utrecht

Online Inspiratie Platform

Geen tijd om live of live-online bij een van mijn workshops of Cirkels aanwezig te zijn? Of liever je eigen moment bepalen? Op mijn online platform staat een selectie van mijn favoriete meditaties, activaties, bekrachtigingen, oefeningen en affirmaties.

Alle content is via mobiel, tablet of desktop te beluisteren en te bekijken. Kant en klaar om mee te starten wanneer het jou uitkomt. Er staat al een welkomstcadeautje voor je klaar!