Overzicht Aanbod 1 op 1 sessies

Healing & Reading Holistic Healer Utrecht

Heling & Inzicht

Heb je lichamelijke klachten, ben je chronisch ziek, zit je niet lekker in je vel of heb je vragen die jou bezighouden? Alles is energie. Als die niet lekker stroomt of ergens blokkeert, kun je dat merken.
 
Je bent welkom voor een sessie, waarin ik met je mee kijk waar jouw energie stroomt of weglekt en help deze te balanceren. Na de sessie heb je meer inzicht in jouw klachten of waar jij op dat moment tegenaan loopt en voel je je lichter.
Even Sparren Holistic Healer Utrecht

Inzicht sessie

Heb je een praktische vraag die jou bezighoudt? Of loop je tegen dingen aan in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling? 

Ik kijk graag met je mee en geef je inzicht en tips op jouw vraagstukken. Dat kan al met een sessie van een half uur.

Healing Support Holistic Healer Utrecht

Energetische Huiszuivering

Soms is er geen duidelijk aanwijsbare reden, toch voelt het niet prettig in je huis. Kun je niet goed slapen of heb jij of een van je gezinsleden het gevoel dat er aanwezigheid is die niet prettig voelt? 

Op afstand of bij een bezoek aan jouw huis kijk ik mee naar wat er wordt ervaren en help ik de energie in huis te zuiveren.

Overzicht Aanbod groepssessies

Inspiratie Sessie Holistic Healer Utrecht L

Inspiratie Sessie

De stand van de Maan, Zonnevlammen, Engelen Portalen, frequentie stijgingen... Wat het ook is, als je er gevoelig voor bent kun je er zowel lichamelijk als geestelijk best wat van merken. Hoe blijf je daarbij in balans?

Daarover deel ik graag inzichten en inspiratie. Je bent van harte welkom!  

Healing Cirkel Holistic Healer Utrecht

Healing Cirkel

Ben jij herstellende van een stevige griep, die langer duurt dan een paar weken? Of heb je last van burn-out, auto-immuun of andere langdurige klachten? Of voelt dit als een bijdrage voor jou?

Deze healing sessies zijn gericht op het activeren van jouw zelfgenezend vermogen. Je ontvangt wat je in het moment nodig hebt aan heling, rust en inzicht. Doe je mee? Je bent van harte welkom!  

Yoga Nidra 800 x 800

Yoga Nidra

Vind je de eindontspanning bij een yogales een fijn onderdeel? Dan spreekt een Yoga Nidra sessie je vast aan!

Dit is geen yoga vorm waarbij je lichamelijk in beweging komt, liggend en onder begeleiding komt zowel je lichaam als geest volledig tot ontspanning. 

Doe je mee? je bent van harte welkom!

Holistic Healer Retraite Divine Spirits

Retraite Divine Spirits

Er is zoveel bewustzijn om ons heen, wat we niet standaard met het ‘blote oog’ en ons dagbewustzijn waarnemen. In afstemming kunnen we echter wel contact maken met dit ongeziene bewustzijn.

In verbinding met andere bewustzijnsvormen, gaan er nieuwe werelden voor ons open. Dat laten we je graag ervaren tijdens een weekend; ga je mee op ontdekkingstocht?

Online Aanbod

Inspiratie Platform Holistic Healer Utrecht

Online Inspiratie Platform

Geen tijd om live of live-online bij een van mijn workshops of Cirkels aanwezig te zijn? Of liever je eigen moment bepalen? Op mijn online platform staat een selectie van mijn favoriete meditaties, activaties, bekrachtigingen, oefeningen en affirmaties.

Alle content is via mobiel, tablet of desktop te beluisteren en te bekijken. Kant en klaar om mee te starten wanneer het jou uitkomt. Er staat al een welkomstcadeautje voor je klaar!