Aanbod 1 op 1 sessies

Healing & Reading Holistic Healer Utrecht

Healing & Reading

Heb je lichamelijke of emotionele klachten, ben je chronisch ziek, zit je niet lekker in je vel of heb je vragen die jou bezighouden? Alles is energie. Als die niet lekker stroomt of ergens blokkeert, kun je dat merken.
 
Je bent welkom voor een sessie, waarin ik met je mee kijk waar jouw energie stroomt, stagneert of weglekt en help deze te balanceren. Na de sessie heb je meer inzicht in jouw situatie en voel je je lichter.
Even Sparren Holistic Healer Utrecht

Reading

Heb je een praktische vraag die jou bezighoudt? Of loop je tegen dingen aan in jouw persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling? 

Tijdens een online sessie via zoom stem ik me af en geef ik je inzicht in jouw situatie. Daarnaast geef ik je praktische tips voor onderweg, waarmee jij verder kunt op jouw pad.

Clearing 1-op-1

Energetische Huiszuivering

Soms is er geen duidelijk aanwijsbare reden, toch voelt het niet prettig in je huis. Kun je niet goed slapen of heb jij of een van je gezinsleden het gevoel dat er aanwezigheid is die niet prettig voelt? 

Op afstand of bij een bezoek aan jouw huis kijk ik mee naar wat er wordt ervaren en help ik de energie in huis te zuiveren.

Aanbod groepssessies

Inspiratie & Meditatie

Meditatie Cirkel

Heb je behoefte aan ontspanning, heling, opladen, inzichten, verbinding en/of inspiratie?

De intentie van deze Cirkel is dat je mag ontvangen wat jij in het moment nodig hebt.

Doe je mee? Je bent van harte welkom!  

Online Aanbod

Inspiratie Platform Holistic Healer Utrecht

Ontspanning, inspiratie en inzichten

Geen tijd om live of live-online bij een van mijn workshops of Cirkels aanwezig te zijn? Op mijn online platform staat een selectie van mijn favoriete meditaties, activaties, bekrachtigingen, oefeningen en affirmaties.

Alle content is via mobiel, tablet of desktop te beluisteren en te bekijken. Kant en klaar om mee te starten wanneer het jou uitkomt.

Benieuwd naar het aanbod? Er staat al een Welkomstcadeautje voor je klaar!