Agenda & Contact

Hier vind je al mijn groepsactiviteiten voor de komende maanden. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en acties? Hier of via de invulbox Inspiratie Mail kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. 

Onder Agenda vind je mijn contactgegevens en hoe je mij kunt bereiken.

Inspiratie & Meditatie

Meditatie Cirkel

Live online via zoom

Datum       25 februari 2024

Tijd            11.00 -12.00 uur

Heb je behoefte aan ontspanning, heling, opladen, inzichten, verbinding en inspiratie? De intentie van deze Cirkel is dat je mag ontvangen wat jij in het moment nodig hebt. Je bent van harte welkom!  

Contact

Handig om te weten: 1-op-1 sessies kunnen zowel live in mijn praktijk in Utrecht plaatsvinden, als online via videoplatform Zoom. Je kunt me bereiken via:

*Mail: rachel@holistichealer.nl  *Contactformulier: zie hieronder en *Whatsapp: via het groene icoontje rechtsonder.

Let's connect!

Contactformulier:

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

Rachèl zal jouw gegevens gebruiken om met je in contact te komen. Zie voor meer info de privacyverklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.