Agenda & Contact

Hier vind je al mijn groepsactiviteiten voor de komende maanden. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en acties? Hier of via de invulbox Inspiratie Mail kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. 

Onder Agenda vind je mijn contactgegevens en hoe je mij kunt bereiken.

Inspiratie Cirkel Holistic Healer Utrecht

Inspiratie Cirkel

Data & tijden online via zoom:

Om de (oneven) week op Maandag 20.30 - ca. 21.30 uur:

16 jan. - 30 jan.  - 13 feb. - 13 maart '23 

Om de week komen online-live samen met een groep. We maken contact met onze innerlijke Bron en alle ongeziene hulpbronnen, die er zijn om jou te ondersteunen op jouw pad.

Aan de hand van dagelijkse dilemma’s geef ik tips en tools voor hoe je jouw spiritualiteit kunt integreren voor ‘dagelijks gebruik’.  

Healing Cirkel Holistic Healer Utrecht

Healing Cirkel

Data & tijden online via zoom:

Om de (even) week op Dinsdag 20.30 - ca. 21.30 uur:

10 jan. - 24 jan.  - 7 feb. - 21 feb. 2023

Ben jij herstellende van een stevige griep, die langer duurt dan een paar weken? Of heb je last van burn-out, auto-immuun of andere langdurige klachten? Of voelt dit als een bijdrage voor jou?

Deze healing sessies zijn gericht op het activeren van jouw zelfgenezend vermogen. Je ontvangt wat je in het moment nodig hebt aan heling, rust en inzicht.  

Contact

Handig om te weten: 1-op-1 sessies kunnen zowel live in mijn praktijk in Utrecht plaatsvinden, als online via videoplatform Zoom. Je kunt me bereiken via:

*Mail: rachel@holistichealer.nl  *Contactformulier: zie hieronder en *Whatsapp: via het groene icoontje rechtsonder.

Let's connect!

Contactformulier:

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

Rachèl wil jou af en toe inspiratie sturen of je op de hoogte houden van nieuws rondom Holistic Healer. Mocht je dit niet op prijs stellen, je kunt je eenvoudig afmelden en jouw gegevens zullen worden verwijderd. Zie voor meer info de privacyverklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.