Agenda & Contact

Hier vind je al mijn groepsactiviteiten voor de komende maanden. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en acties? Hier of via de invulbox Inspiratie Mail kun je je aanmelden voor mijn nieuwsbrief. 

Onder Agenda vind je mijn contactgegevens en hoe je mij kunt bereiken.

Healing Cirkel Holistic Healer Utrecht

Healing Cirkel

Live online via zoom

Datum en tijd: zo. 4 juni '23 om 11.00 uur

Ben jij herstellende van een stevige griep, die langer duurt dan een paar weken? Of heb je last van burn-out, auto-immuun of andere langdurige klachten? Of voelt dit als een bijdrage voor jou?

Je bent van harte welkom!

Inspiratie Sessie Holistic Healer Utrecht L

Inspiratie sessie

Live online via zoom 

Data en tijden: volgen

De stand van de Maan, Zonnevlammen, Engelen Portalen, frequentie stijgingen... Wat het ook is, als je er gevoelig voor bent kun je er zowel lichamelijk als geestelijk best wat van merken. Hoe blijf je daarbij in balans?

Daarover deel ik graag inzichten en inspiratie met je, elke keer weer afgestemd in het moment en op de groep. Je bent van harte welkom!  

Contact

Handig om te weten: 1-op-1 sessies kunnen zowel live in mijn praktijk in Utrecht plaatsvinden, als online via videoplatform Zoom. Je kunt me bereiken via:

*Mail: rachel@holistichealer.nl  *Contactformulier: zie hieronder en *Whatsapp: via het groene icoontje rechtsonder.

Let's connect!

Contactformulier:

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

Rachèl wil jou af en toe inspiratie sturen of je op de hoogte houden van nieuws rondom Holistic Healer. Mocht je dit niet op prijs stellen, je kunt je eenvoudig afmelden en jouw gegevens zullen worden verwijderd. Zie voor meer info de privacyverklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.