Be Gentle & Love Yourself

Voel jij je goed en fijn? Of  meer mwahhh en blehhh…?

Als het dat laatste is; de nadagen van de volle maan, zonnevlammen, energetische portalen, Engelen Poorten, frequentie stijgingen… Wat het ook is, je kunt bij vlagen zowel lichamelijk als geestelijk daar best last van hebben of krijgen.

Ik hoor om me heen veel mensen die zich diep vermoeid voelen en zichzelf als het ware geregeld even een kick(her)start moeten geven. En pijnlijke spieren of oude kwaaltjes die opeens weer de kop opsteken. Ook geestelijk kan dat impact geven, wanneer oude patronen zich laten zien. Dat heeft effect op je emoties en humeur.

Waarom dat gebeurt? Of we het nu willen of niet, we transformeren naar een andere frequentie. Oude niet helpende overtuigingen komen (ja, zucht, nòg een keer) naar de oppervlakte om uit je systeem te worden gewerkt. Dat kan zowel voor lichamelijk ongemak als geestelijk ‘gedoe’ zorgen. Ik noem het groeipijnen.

Wat je kunt doen om dit proces te verzachten, is lief zijn voor en geduld hebben met jezelf. Veel rust, ontspannende activiteiten, schoonheid: naar mooie dingen kijken, in de natuur zijn, naar de sauna of als je er puf voor hebt dingen doen die jou energie geven. Ook even kunnen lachen helpt enorm; Youtube staat vol met grappige filmpjes 😉.

Wat mij in dit soort tijden ook in balans houdt, is elke ochtend en avond opschrijven waar ik dankbaar voor ben en wat succesmomenten zijn of waren. Dat kan al het simpele feit zijn dat je vanochtend bent opgestaan. Of juist bent blijven liggen omdat jouw lichaam om rust heeft gevraagd.

Ik weet het: allemaal open deuren, toch lijken we het te vergeten als we even omver zijn geblazen in een van de zonnestormen 😅. Zie het als een ‘Note to Self’ en een liefdevolle reminder.

Veel liefs, Rachèl

PS: Als je wel wat rust kunt gebruiken; elke maandag- en dinsdagavond faciliteer ik healings- of ontspanningsmeditaties; kijk bij AGENDA voor alle data en tijden. je bent van harte welkom!

Laat een reactie achter