Buddy Project Holistic Healer Utrecht

Buddy Project

Ben je gevoelig en ervaar je soms klachten die je niet kunt plaatsen? De energiefrequenties van de Aarde en Kosmos zijn al een tijdje aan het veranderen. Als je hier gevoelig voor bent, kan dit zich uiten in allerlei lichamelijke sensaties. Van plotselinge vermoeidheid en emotionele buien tot druk op het hoofd.

Momenteel komt de ene na de andere energiegolf voorbij, ze lijken van alles aan te raken waar je misschien niet direct raad mee weet. Of je nu al jaren bezig bent met jouw persoonlijke ontwikkeling of daar net mee begint; soms heb je behoefte aan een sparringpartner. 

Mocht je niet direct iemand in jouw omgeving hebben die begrijpt waar je last van hebt of wat jou bezighoudt; je bent van harte welkom om bij mij aan te schuiven aan de keukentafel, te bellen of online via skype of zoom. Samen kijken we naar wat zich aandient en ik ondersteun je graag bij het krijgen van inzicht en antwoord op eventuele vragen.

Investering en duur van een Buddytalk or -call

Gezellig een uurtje mij bij aan de keukentafel of met een Buddycall van ca 30 min. komen we vast al een heel eind. Mijn insteek is een geïnspireerd gesprek op hartniveau. Deze service bied ik aan op donatie basis; samen komen we vast tot een passende uitwisseling.

Ik kijk er naar uit met jou te mogen sparren!

Liefs, Rachèl, Holistic Healer