Cacao Ceremonie Holistic Healer

Cacao Ceremonie

Als er iets van ons wordt gevraagd in deze tijd, is het wel ons hart (nog) verder te openen. Om de wijsheid van ons hart te kunnen ervaren en ernaar te luisteren, om meer compassie te voelen (zowel voor onszelf als voor de ander), om moeiteloos te geven en ook net zo makkelijk te ontvangen.

Heerlijk als dat allemaal lekker flowt en soepel loopt! In de praktijk kan dat soms anders uitpakken en ervaren we haperingen in de stroom van liefde en overvloed. Terwijl we juist die stroom zo graag in ons leven hebben!

Cacao is bij uitstek een hele mooie hartopener. Met de herfst en frissere dagen in het vooruitzicht, faciliteren Kirsten Nijhuis en ik een online live Cacao Ceremonie. 

Wat kan Cacao voor jou doen?

Rauwe Cacao wordt gezien als plant medicijn en zit boordevol voedingsstoffen en mineralen, die een helende werking hebben. 
 
Ze helpt ons bij het openen van ons hart en nodigt ons uit naar binnen te reizen en met ons hart te verbinden.

Wat gaan we doen?

Je krijgt voorafgaand aan de Ceremonie de cacao thuisgestuurd. Separaat ontvang je per mail een instructievideo voor de bereiding van de cacao en alle overige info.

Tijdens de Ceremonie verbinden we ons met de Spirit van Cacao, in de veilige bedding van een veld van liefde, wijsheid en heling. Hierin wordt ruimte gehouden voor het laten oplossen van wat jou eventueel weerhoudt je hart (nog verder) te openen en liefde en overvloed te laten stromen.

Naast vooral veel ervaren in alle rust, is er ook ruimte voor (als je dat wil) het delen en stellen van vragen.

Praktische Info

Datum     Vrijdag 7 oktober 2022

Tijd          09.30 tot ca. 12.00 uur

Locatie    Vanaf jouw eigen fijne plek

Hoe           live online via zoom

Kosten     

1x ticket € 59,00

Bring a friend 2x ticket à € 49,00 p.p.

Wat gaat het je brengen?

Tijdens de sessie ontvang je precies waar jij op dat moment aan toe bent om te ontvangen aan rust, inzichten en heling. Het is een krachtige sessie, die nog een aantal dagen kan doorwerken. 

Gaat je hart hiervan al sneller kloppen en voel je een JA om mee te doen? Via onderstaande formulier kun je je aanmelden. 

Wij hebben er al veel zin in en kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Liefs, Kirsten & Rachèl

Reserveer hier jouw plek

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je dat hieronder aangeven in het info veld. Na reservering ontvang je een betaallink. Zodra het bedrag is voldaan, is jouw plek voor jou gereserveerd.

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

Rachèl gaat zorgvuldig met jouw gegevens om en zal ze volgens de AVG richtlijnen opslaan. Zie ook de privacy verklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.

Kirsten Nijhuis is als arts werkzaam in de GGz, waarbij zij haar brede blik op genezing (5D Geneeskunde) inzet. Ze overziet de veranderende behoefte en stijgende vraag vanuit de GGz. Als pionier en bruggenbouwer beweegt ze mee naar een nieuwe tijd en draagt zij bij aan een nieuwe kijk op genezing.

Kirsten en ik delen een holistische visie op gezondheid en genezing. We werken samen en vullen elkaar aan in zowel losse sessies als trajecten. De hulpvragen variëren van ondersteuning bij emotionele, mentale en fysieke klachten. Meer info over Kirsten vind je hier.