Clearing Cirkel

Clearing Cirkel

De stand van de Maan, Zonnevlammen, Engelen Portalen, frequentie stijgingen... Wat het ook is, als je er gevoelig voor bent, kun je er zowel lichamelijk als geestelijk best wat van merken.

Als je daarnaast in jouw dagelijks leven nog extra uitdagingen hebt op het gebied van werk, relaties, gezin of gezondheid, kan dat ervoor zorgen dat je je extra vermoeid of wat down kunt voelen.

In een groepsenergie is het makkelijker om jouw energieniveau en -veld te balanceren en op te schonen.

Wat gaan we doen?

In deze online-live sessie via zoom doen we gezamenlijk een energetische opschoning, waarmee je jouw energieveld opschoont en in balans brengt.

Na de sessie is er ruimte om ervaringen te delen of vragen te stellen. Het is daarbij fijn als we elkaar kunnen zien en horen en je jouw camera en microfoon wilt gebruiken. 

Vind je het niet fijn om met beeld en geluid deel te nemen? Dan kun je na de sessie de zoomroom weer in stilte verlaten.

Heb je zin om mee te doen? Meld je dan hieronder aan. Je bent van harte welkom!

Liefs, Rachèl

Praktische info

Datum    volgt

Tijd          volgt

Locatie    Live online via zoom

Kosten     € 10,00

Wil je meedoen? Meld je hier aan:

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

Rachèl zal jou af en toe inspiratie sturen of je op de hoogte houden van nieuws rondom Holistic Healer. Mocht je dit niet op prijs stellen, zal zij jouw gegevens verwijderen. Zie voor meer info de privacyverklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.