Lichtcirkel meditatie Holistic Healer Utrecht

Creëer je eigen lichtcirkel

Is er iemand in jouw omgeving die wel wat steun zou kunnen gebruiken? Wil je samen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s iets voor iemand doen, maar je weet niet goed hoe of wat?

Samen mediteren is een mooie manier om je te verbinden en liefdevolle intenties tijdens een meditatie kunnen zeer krachtig werken, zeker in groepsverband!

Je kunt hiervoor je eigen lichtcirkel opzetten. Om je op weg te helpen heb ik een meditatie ingesproken. Deze kun je als je wilt gebruiken bij het opzetten van jouw Lichtcirkel. Prik een vaste dag en tijd; bijvoorbeeld 1x per week of zo vaak als jullie je krachten kunnen en willen bundelen. Dat kan fysiek samen of op afstand en hoeft niet lang te duren. Onderstaande meditatie duurt ca. 10 minuten.

Voel je vrij de meditatie te delen; via de share link kun je het bestand met gemak kopiëren en plakken in bijvoorbeeld een whatsapp-groep. Zo kun je de meditatie samen of op afstand tegelijkertijd beluisteren.

Wil je zelf een keer een lichtcirkel ervaren? Ik geef wekelijks op de zondagmorgen een Healing Cirkel; je bent van harte welkom. Hier vind je meer informatie.

Ik wens je een hele mooie lichtcirkel! Veel liefs,

Rachèl, Holistic Healer