Dank je wel Holistic Healer Utrecht

Dank je wel!

Vaak staat er in boeken een dankwoord voor degenen die hebben bijgedragen aan het tot stand komen hiervan. Het maken van deze website en het naar buiten brengen van waar ik voor sta en waar ik me mee bezig wil houden, voelde voor mij ook een beetje als het schrijven van een boek. Vandaar hier een woord van dank!

Dank je wel, meester, gids, engel, dierbare in de ongeziene wereld. Familielid, (ex)geliefde, vriend, vriendin, kennis, buur, (ex)collega, leraar, leerling en iedereen die een rol speelt en heeft gespeeld in mijn leven. Dank voor het samen spelen en leren, lachen en huilen, vallen en weer opstaan, excelleren en falen, luisteren en elkaar in de rede vallen, over- en onderschatten, stil zijn en ruzie maken, delen, sparren, inspireren. En alles wat daar nog tussen zit.

Mede dankzij jou ben ik nu zover en klaar voor zichtbaarheid via dit platform. Klaar om je met helende energie en woorden een helpende hand te bieden.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Rachèl, Holistic Healer