De Energie van 11-11

Lieve, mooie JIJ,

Hoe is het met je? Voel jij de energie van 11-11? Het is je vast niet ontgaan; er wordt veel aandacht besteedt aan deze bijzondere datum en portaal dag. Niet alleen vandaag; misschien heb je de opbouw in energie de afgelopen dagen al gevoeld. Dit loopt ook de komende dagen nog door.

Deze 11-11 energie kan een enorme boost, inspiratie en mooie inzichten geven. Er kan ook van alles in jou geraakt worden in de vorm van oude patronen en niet positieve gedachten. Fysiek kan het zich uiten in flinke druk op je hoofd, hoofdpijn, spierpijn of diepe vermoeidheid. Emotioneel kun je sneller geraakt worden en flinke frustratie, irritatie en onmacht tegenkomen. Of huilbuien krijgen, zonder dat je precies weet waarom.

Niet gek als het je allemaal wat teveel wordt en zin hebt je terug te trekken. Ook al zijn er veel mooie initiatieven en uitnodigingen om samen in grote groepen te mediteren op deze bijzondere dag, het kan voor jou nu te pittig zijn om hier aan deel te nemen. Weet dat als jij je in rust en zachtheid terugtrekt met jouw eigen processen, jij een prachtige bijdrage bent (dat ben je uiteraard sowieso al 😉) aan de heling van zowel jezelf als het groter geheel.

Alles is er al en is goed zoals het is 🙏🏼

Veel liefs, Rachèl 🌟

1 reactie

  1. Maroussia op 11 november 2021 om 16:12

    Prachtig 🤩

Laat een reactie achter