Elastische Tijd

In mijn beleving is het pas een paar dagen geleden dat ik hier mijn laatste Blog postte, het blijkt alweer bijna 1,5 week geleden!

De tijd lijkt steeds sneller te gaan. Soms ben ik zelfs wat tijd ‘kwijt’. Alsof de klok eigenhandig en random op een dag nog meer zomertijd nodig heeft en zichzelf een paar uur vooruitzet.

In een powernap of meditatie van een kwartiertje lijk ik soms lichtjaren ‘weg’. Terwijl met dezelfde intentie die powernap de andere keer weer compleet anders kan uitpakken. Dan word ik ùren later wakker en heb zelfs nog wel even nodig om echt weer te landen in het hier en nu.

Haasten lukt me ook steeds minder goed, voor sommige dingen heb ik meer tijd nodig. Alsof het tegengestelde of door elkaar lopende bewegingen zijn. Dan gaat ‘De Tijd’ sneller en ik met sommige dingen langzamer.

Als ik me met dit thema verbind en ernaar kijk vanuit inspiratie, voelt het als Elastische Tijd. We zijn ons bewustzijn steeds meer aan het verruimen waardoor we bewust of nog onbewust meer dimensies kunnen ervaren of waarnemen, waarin tijd niet bestaat. Ook al bestaat tijd in andere dimensies niet, we kunnen ze wel aanduiden als parallelle werelden en tijdlijnen. Deze kunnen naast en door elkaar heen lopen. Niet gek dus als we dit in ons dagelijks leven gaan ervaren. Hoe ervaar jij dit en deze Tijd? Herkenbaar?

Ik wens je een heerlijke, flexibele dag!

Liefs, Rachèl

Laat een reactie achter