Huiszuivering Holistic Healer Utrecht

Energetische huiszuivering

Soms is er geen duidelijk aanwijsbare reden, toch voelt het niet prettig in je huis. Kun je niet goed slapen of heb jij of een van je gezinsleden het gevoel dat er aanwezigheid is van een overleden persoon? Het kan zijn dat je gevoelig bent voor de energieën in je huis.

Een huiszuivering of clearing kan in principe op afstand worden gedaan. Mijn ervaring is dat fysiek aanwezig zijn op locatie de voorkeur heeft. Bij een bezoek aan jouw huis kijk ik mee naar wat er wordt ervaren en help ik de energie in huis te zuiveren. Na de sessie geef ik feedback en ook tips hoe je je huis zelf energetisch schoon kunt houden.

 Kosten en duur van een huis zuivering

Een sessie duurt ca. 60 minuten. Jouw bijdrage hiervoor is het eerste uur € 95,-. Mocht de sessie langer duren, dan geldt een tarief naar rato van € 75,- per uur (privé incl. en zakelijk excl. BTW). Deze kosten zijn excl. reiskosten.*

*De reiskosten bedragen € 0,35 per km. en de reistijd € 35,- per uur. Beiden gerekend vanaf mijn praktijk in Utrecht. Deze kosten zijn excl. eventuele parkeerkosten. De reis- en eventuele parkeerkosten stem ik vooraf per mail met je af.

Ik kijk er naar uit met je mee te mogen kijken en jou te ontmoeten!

Liefs, Rachèl