Clearing 1-op-1

Energetische huiszuivering

Soms is er geen duidelijk aanwijsbare reden, toch voelt het niet prettig in je huis. Kun je niet goed slapen of heb jij of een van je gezinsleden het gevoel dat er aanwezigheid is van een overleden persoon? Het kan zijn dat je gevoelig bent voor de energieën in je huis.

Een huiszuivering of clearing kan zowel op afstand als op locatie worden gedaan. Tijdens een sessie stem ik me af op wat er wordt ervaren en help ik de energie in huis te zuiveren en balanceren. Na de sessie geef ik feedback en ook tips hoe je je huis zelf energetisch schoon kunt houden.

Duur en tarieven

Een sessie duurt ca. 60 minuten.

Tarief voor een sessie op afstand via zoom is € 85,- per uur.

Bij een bezoek op locatie is het tarief het eerste uur € 95,-. Mocht de sessie langer duren, dan geldt een tarief naar rato van € 85,- per uur.

Bij een bezoek op locatie worden reistijd en reiskosten berekend. Deze kosten zijn: € 0,30 per km. en de reistijd € 35,- per uur. Beiden gerekend vanaf mijn praktijk in Utrecht of op locatie in Spanje (Costa Blanca). Deze kosten zijn excl. eventuele parkeerkosten. De reis- en eventuele parkeerkosten stem ik vooraf voor akkoord per mail met je af.

Ik kijk er naar uit met je mee te mogen kijken en jou te ontmoeten!

Liefs, Rachèl

Tarieven zijn particulier incl. en indien zakelijke factuur gewenst excl. BTW.