Mini Inzicht sessie Holistic Healer Utrecht

Feller Licht - Mini Healing & Clearing Sessie

Alles is energie. Als die niet lekker stroomt of ergens blokkeert, kun je dat merken. Het kan zich uiten in onder andere vermoeidheid, fysieke pijn, chronische klachten, stemmingswisselingen of terugkerende thema’s en gedachten waarmee je in rondjes blijft draaien.

Welke disbalans je ook ervaart, vaak is het een teken dat er verandering mag plaatsvinden in jouw leven. Herken jij je hierin? Ik kijk graag met je mee naar waar jouw energie stroomt of weglekt en help deze te balanceren middels een healing en clearing. Hiermee komt de energie op jouw klacht in beweging en herstelt het evenwicht.

Wat is een healing of clearing? Healing (of Heling) en clearing kunnen worden gezien als verzamelnamen voor energiewerk. Hierin zijn vele vormen; ik ben o.a. getraind in Reiki, aura healing, trance healing, merkaba healing en energy clearing. In mijn visie is de overeenkomst tussen al deze systemen, dat de helende energie uit een en dezelfde onuitputtelijke Bron komt, waarmee we allemaal in verbinding staan. Soms lijken we dat te zijn vergeten.

Voor welke klachten? Het maakt niet uit welke klachten je hebt, het feit dat er iets niet fijn voelt en je daar iets aan wilt doen is voldoende.

Duur en investering: Een healing sessie kan op afstand worden gegeven en verloopt online via zoom. Duur ca. 30 minuten. Feller Licht prijs € 35,- (incl. BTW).

Je kunt via contact een sessie aanvragen of deze direct bestellen via onderstaande knop.

Na aanmelding of bestelling neem ik binnen 1 werkdag via het door jou opgegeven email adres contact op voor het maken van een afspraak. 

Ik kijk er naar uit met je mee te mogen kijken en jou te ontmoeten!

Liefs, Rachèl