Mini Inzicht sessie Holistic Healer Utrecht

Feller Licht - Mini Inzicht Sessie

Heb je een vraag die jou bezighoudt? Blijf je soms rondjes draaien op bepaalde thema's en lijkt het alsof je niet vooruitkomt? Of ben je toe aan wat nieuwe inspiratie? Ik laat graag mijn licht schijnen op jouw vraagstukken.

Tijdens een online sessie, kijk ik naar de energie rondom jouw vraag of thema en ik deel de inzichten met je die ik hierop ontvang. Door deze te benoemen, komt de energie rond jouw vraagstuk in beweging en gaat het weer stromen. Zo ontstaat er ruimte voor ontspanning, meer innerlijke rust, opluchting, (h)erkenning en inspiratie. De inzichten zijn een liefdevol steuntje in de rug en/of de bevestiging die jij nu net nodig hebt.

Wat anderen zeggen over de Inzicht Sessie

~ Ik ben ontroerd, je hebt mijn ziel geraakt ~ Je hebt licht gebracht op bepaalde stukken, waar ik zelf niet bij kon ~ Je bevestigt mijn gedachten, zonder dat ik je iets heb verteld ~ Jouw woorden raken me en ik voel nu al meer ruimte ~ Jouw reading voelt als een liefdevolle omhelzing ~ Dit is een eyeopener, jouw woorden raken mij ~ Ik ben ontroerd, alsof je mij tot in mijn kern kunt zien ~ Ik voel verlichting in meerdere opzichten en betekenissen van het woord ~ Jouw woorden voelen als thuiskomen, heel lekker ~ Je kent me niet en toch bevestig je alles wat ik al dacht ~ 

Een sessie verloopt online via zoom en duurt ca. 30 minuten. Feller Licht prijs € 35,- (incl. BTW).

Je kunt via contact een sessie aanvragen of deze direct bestellen via onderstaande knop. 

Na aanmelding of bestelling neem ik binnen 1 werkdag via het door jou opgegeven email adres contact op voor het maken van een afspraak. 

Ik kijk er naar uit met je mee te mogen kijken en jou te ontmoeten!

Liefs, Rachèl