Follow the Love

10 juli 2020

Vanmorgen had ik een gesprek met iemand over een artikel uit een spirituele groep. Er ging behoorlijk wat waarschuwing en angst vanuit waarin ik de anders zo inspirerende afzender op dat moment niet herkende.

Ik schreef eerder een geïnspireerd stukje over ‘Wat is de Waarheid’ (zie blog van 19 april 2020) en dat blijft actueel. Uiteraard gaat het niet over wegkijken, je kop in het zand steken en doen of dingen er niet zijn. Er is bewustzijn nodig om met de huidige ontwikkelingen om te kunnen gaan. Angst blijkt hoe dan ook geen fijne raadgever; je vlucht, vecht of bevriest. Helder denken wordt dan lastig.

Een bekende route om ‘de waarheid’ boven tafel te krijgen is to Follow the money, dat geeft vaak al duidelijkheid over bepaalde initiatieven en motivaties. Kun je je iets voorstellen bij Follow the Love? Iedere keer als je angst, onzekerheid, boosheid of frustratie voelt; volg je de korte route van zo’n 30 cm. van je hoofd naar je hart, het centrum van De Liefde. Met je aandacht in het centrum van je hart kun je ontspannen uit kramp. Het verheldert je gedachten en verzacht je blik op de wereld. Stel je eens voor hoeveel ontspanning dat kan geven; zowel voor jezelf als voor jouw omgeving. Let’s Follow the Love! 🙏🌟

Liefs, Rachèl

1 reactie

  1. Maroussia op 10 juli 2020 om 10:52

    Mooi stukje en helemaal mee eens. (Voor nu dan 🤪)

Laat een reactie achter