Geleiding van Spanning

Lukt het je een beetje om mee te surfen op de energiegolven? Soms zijn ze best pittig! Misschien heb je er al iets van meegekregen; de afgelopen dagen (of het moment dat je dit bericht leest en het met je resoneert) was er veel spanning in het collectieve veld. Met een behoorlijk krachtige opbouw, die wilde ontladen. Wij mensen zijn daarvoor (vaak onbewust) mooie geleiders.

Ontlading van spanning kan op allerlei manieren tot uiting komen. Van ruzie om niks tot conflicten die hoog oplopen. Het gevoel hebben dat je moet huilen en dat dan ook maar doet, zonder dat je precies weet waarom. Of boosheid, irritatie en frustratie, die zomaar uit het niets kan opkomen.

Die collectieve spanning kan zich ook via materie buiten jezelf ontladen; bijvoorbeeld apparaten die het opeens niet meer doen of kortsluiting veroorzaken. Vandaag was ik getuige van zo’n manifestatie; mijn blender draaide op volle toeren, toen opeens de bodem eruit slingerde. Vraag me niet hoe; het veroorzaakte een flinke chaos in mijn keuken. Alles zat onder, tot in de carrouselkast die uitgerekend op dat moment openstond. Ja.Tuurlijk. Dat gaf uiteraard ook weer een ontlading bij mij! 😅

Dus mocht je spanningen zijn tegengekomen of nog gaan ervaren de komende dagen, dan weet je; het ‘hangt in de lucht’. Als je ‘de bui’ ziet aankomen, kan het enorm helpen je favoriete muziek aan te zetten, daar even lekker op te dansen of springen en uit volle borst mee te zingen. Dat katalyseert heerlijk en tilt je zó uit die dikke donderwolk!

Liefs, Rachèl

Laat een reactie achter