Cadeautjes voor jou

Ik deel de visie dat we als mens op aarde zijn gekomen in verbinding met een onuitputtelijke bron van liefde, compassie, inspiratie, creativiteit en wijsheid. Als we die voluit kunnen laten stromen en met vertrouwen ons hart en passies durven te volgen, maken we van onze wereld een fijnere plek.

Daar wil ik graag aan bijdragen met het delen van inspiratie en meditaties:

Start & Reset jouw dag Holistic Healer

Gratis Meditatie Start & Reset Jouw Dag

Met deze meditatie schoon je jouw energieveld op. Een mooie start of afsluiting van de dag en/of op momenten dat je het gevoel hebt dat jouw energie wat minder stroomt.

De meditatie duurt 10 minuten en kun je zo vaak doen als je wilt.

Lichtcirkel meditatie Holistic Healer Utrecht

Gratis Support Cirkel

Is er iemand in jouw omgeving die wel wat steun kan gebruiken, bijvoorbeeld vanwege ziekte of verlies? Wil je samen met vrienden, vriendinnen, familie en/of collega’s graag iets doen om te ondersteunen, maar je weet niet goed wat of hoe?

Om je op weg te helpen heb ik een meditatie voor je, die je kunt gebruiken bij het opzetten van een eigen Support Cirkel.

Affirmaties

Gratis Affirmaties

Een kaartje voor jou: inspiratie in de vorm van 70 affirmaties, vragen en bekrachtigingen. 

Alles is energie en wat er op bewust of onbewust niveau bij je speelt, komt als vanzelf in jouw bewustzijn.

Rachels Holistic Community

Gratis Facebook Community

Ik deel graag inspiratie tijdens groepssessies en tussen de bedrijven door schrijf ik over wat mijn aandacht trekt op spiritueel gebied.

Dat kunnen inzichten zijn, die ik in afstemming ontvang of inspiratie over bepaalde thema's, die vaak collectief blijken. Het geeft herkenning, verbinding en houvast in tijden van verandering. Je bent van harte welkom!