Community Holistic Healer Utrecht

Happy Soul Playground Community

In deze bijzondere tijd voel ik meer dan ooit hoe fijn en belangrijk het is om naar elkaar uit te reiken. Met elkaar uit te wisselen en ons met elkaar te verbinden. Geweldig als we elkaar kunnen inspireren en daardoor samen onze energie hoog kunnen houden of omhoog kunnen brengen. Het is mijn intentie hier een bijdrage aan te leveren met de Happy Soul Playground Community.

Ben je geïnteresseerd in zelfontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit? Houd je ervan om daar op een nuchtere, luchtige en speelse manier mee bezig te zijn? Wil je je graag laten inspireren en vind je het ook leuk om jouw inspiratie te delen als je daar zin in hebt? Dan is de Happy Soul Playground een fijne plek om gelijkgestemden te ontmoeten en je energie hoog te kunnen houden. Of om juist even mee te liften als je een keer een ‘Bad Hair Day’ hebt! 

Als initiator van deze community, deel ik graag mijn kennis en inspiratie op het gebied van zelfontwikkeling, spirituele groei en energie. Ik kijk ernaar uit om je (beter) te leren kennen en elkaar te zien op de Happy Soul Playground Community!

Liefs, Rachel

PS: Ik ben heel blij ben met deze community! Daarom verloot ik elke week op vrijdagavond een Speed Reading onder de nieuwe leden!