Community Holistic Healer Utrecht

Happy Soul Playground Community

In deze bijzondere tijd voel ik meer dan ooit hoe fijn en belangrijk het is om als gelijkgestemden naar elkaar uit te reiken. Met elkaar uit te wisselen en ons met elkaar te verbinden. Super als we elkaar kunnen inspireren en daardoor samen onze energie hoog kunnen houden of omhoog kunnen brengen. Het is mijn intentie hier een bijdrage aan te leveren met de Happy Soul Playground Community. 

Deze community is voor mensen die geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit, op een nuchtere, luchtige en speelse manier. Die insteek is niet toevallig; vreugde, plezier en spelen hebben een hoge energie frequentie in zich en geven positive vibes! Die kunnen we in deze tijd goed gebruiken. Net als verbinding met gelijkgestemden, we hoeven het niet alleen te doen!

In deze gratis community deel ik regelmatig inzichten en inspiratie over o.a. de dag energie en transformatieprocessen, afgewisseld met affirmaties en meditaties en er is regelmatig ruimte voor live sessies.  

Resoneert dit met jou? Je bent van harte welkom! De  Happy Soul Playground Community is een community op facebook. Ben je geen lid van Facebook? Ik deel sommige content ook op mijn Holistic Healer account op instagram!

Liefs, Rachel