Healing Cirkel Holistic Healer Utrecht

Healing Cirkel - Groepshealing

Er is momenteel veel gaande in de wereld; tegenstellingen lijken groter te worden, de natuur en het klimaat zijn in beweging, informatie die lange tijd verborgen was, komt meer en meer aan (en in) het licht. Dit kan ook effect hebben op hoe wij ons voelen of functioneren.

 
Wereldwijd zijn lichtwerkers of helpers in welke vorm dan ook, dagelijks in groepsverband actief om dit proces te ondersteunen. Te helpen meer bewustzijn te creëren en de rust in onszelf te (her)vinden. Met het faciliteren van een Healing Cirkel of groepshealing sluit ik me hier graag bij aan.
 

Wat gaan we doen?

Na een korte introductie gaan we onder begeleiding van ontspannende muziek (of in stilte als je dat fijner vindt) in rust met elkaar zitten en start de healing meditatie. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt. Dat kan bijvoorbeeld ontspanning, rust of verlichting van pijn zijn of het ontvangen van inzichten.

Na afloop van de healing meditatie is er ruimte om je ervaringen te delen. De Cirkel wordt afgesloten met een geïnspireerde boodschap voor de groep.

Om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken; trek makkelijk zittende kleding aan.

Ik heb er zin in! Jij ook? Je bent van harte welkom!

Kosten: de 1e keer kun je gratis kennismaken, daarna is de bijdrage € 7,50 per keer.

Voor data zie: Agenda.