Healing & Reading Holistic Healer Utrecht

Healing & Reading

Heb je lichamelijke of emotionele klachten of vragen die jou bezighouden? Alles heeft een eigen frequentie. Als die niet meer matcht of ergens blokkeert, kun je dat merken.

Het kan zich uiten in onder andere fysieke pijn, chronische klachten, vermoeidheid, stemmingswisselingen of terugkerende thema’s en gedachten waarmee je in rondjes blijft draaien.

Herken jij je hierin? Ik kijk graag met je mee naar waar jouw energie stroomt of weglekt en help deze te balanceren middels een healing, clearing en reading.

Wat is een healing of clearing? Healing (heling) en clearing (opschoning) kunnen worden gezien als verzamelnamen voor energiewerk. Hierin zijn vele vormen; ik ben o.a. getraind in Reiki, aura healing, trance healing, merkaba healing en energy clearing.

Voor mij is de overeenkomst tussen al deze systemen, dat de helende energie uit een en dezelfde onuitputtelijke Bron komt, waarmee we allemaal in verbinding staan.

Reading: na de healing en clearing ontvang je van mij feedback over hetgeen naar voren is gekomen in jouw energie. Door dit te benoemen, krijg je inzicht en bewustzijn op jouw processen. Hiermee komt de energie op jouw klacht in beweging en herstelt het evenwicht.

Voor welke klachten? Het maakt niet uit welke klachten je hebt, het feit dat er iets niet fijn voelt en je daar iets aan wilt doen is voldoende.

Hoeveel sessies zijn er nodig? In deze tijd van elkaar snel opvolgende veranderingen, geloof ik in meebewegen met wat zich aandient in het moment. Daarvoor zijn losse afspraken op elk willekeurig moment mogelijk. Heb je behoefte aan wat meer houvast, dan kunnen we uiteraard een traject op maat samenstellen.

Ik kijk er naar uit met je mee te mogen kijken en jou te ontmoeten!

Liefs, Rachèl

Praktische info

Een consult duurt ca. 60 min. en kan live in mijn praktijk in Utrecht of op locatie in Spanje (Costa Blanca) plaatsvinden of online via videoplatform zoom. 

Tarieven:

LIVE 1e sessie in praktijk => €  80,-

LIVE vervolgsessie in praktijk => € 75,-

ONLINE 1e sessie via zoom => €  75,-

ONLINE vervolgsessie via zoom => € 70,-

Bedragen zijn particulier incl. en indien zakelijke factuur gewenst excl. BTW.