Healing of the Heart

Doe jij waar je blij van wordt? Als ik die vraag aan mezelf stel komt er meteen een andere vraag naar voren, die vaker aan mij is gesteld: ‘Hoe heb je dat volgehouden; drie jaar lang elke zondagmorgen om 11.00 uur klaarzitten voor een Licht Cirkel?’

Het antwoord daarop is voor mij simpel: Passie en Liefde voor de verbinding met de Bron of het Licht dat ons bezielt.

Of het nu 1 op 1 of in een groepssessie is; het is die vonk van herkenning en verbinding met de Innerlijke Bron. Als ik die bij de ander kan zien en voelen, is dat precies wat ik elke dag weer wil doen. Als de gids die je meeneemt op reis om je de paden naar die verbinding te laten zien en te laten ervaren.

Dat lukt over het algemeen het best als er voldoende vertrouwen is en de weerstand die zich op allerlei manieren kan uiten, kan worden doorzien, doorvoeld en daarmee kan worden opgelost.

Ik zeg wel eens gekscherend dat ik een energetische vuilnisvrouw ben. Daar voeg ik naast spiritueel gids ook nog graag de functie energetisch hartchirurg aan toe. Voor heling van het hart, zonder te snijden :-).

Uiteraard gaat het niet om zelfbedachte titels en laat dat wat je niet kunt zien zich lastig uitleggen. Daarom laat ik het graag ervaren.

Op het moment dat alle angst, pijn en verdriet in ons hart kan smelten en we het licht in ons hart weer kunnen voelen, kan het niet anders dan dat (mocht je het even kwijt zijn) je weer beter kunt voelen waar jij blij van wordt. Prettige bijkomstigheid is dat we daarmee met elkaar ook een fijnere wereld creëren.

Liefs, Rachèl

PS: Wil je een keertje meedoen met een Healing Cirkel?

Laat een reactie achter