Healing Holistic Healer Utrecht

Heling & Inzicht

Het woord Healing (of Heling) wordt over het algemeen gebruikt als verzamelnaam voor energetisch werk. Vaak wordt aangenomen, dat een heling of heler iets in jou heelt of oplost waar jij last van hebt.
 
Mijn visie is dat je in wezen al heel bent. Dat je ongemak of disbalans kunt ervaren in je leven, die maakt dat jij je niet prettig voelt. Jijzelf fungeert daarin als je eigen boodschapper. Bijvoorbeeld door het ervaren van pijn en het niet goed functioneren van jouw lichaam. Of door emoties, gedachten en onbewuste handelingen die je niet fijn vindt.
 
Het oplossen van jouw ongemak begint bij bewustwording; het leren herkennen en begrijpen van jouw eigen signalen en hoe je daar mee om kunt gaan. Vaak zijn we vergeten hoe we dat kunnen doen.
 
Hoe ziet een Heling en Inzicht sessie er uit?

Bij aanvang van een consult stem ik jouw verwachtingen en wensen met je af. Een heling kan zowel fysiek middels handoplegging als op afstand worden gegeven. Alles is energie en afstand maakt daarbij niet uit. Na de sessie geef ik je mondeling feedback (inzicht) over de energielezing. De inzichten die hier uit naar voren komen, ondersteunen bewustwording met betrekking tot jouw klachten en helpen je in het proces naar het weer kunnen ervaren van heelheid.

Voor welke klachten?

Het maakt niet uit wat voor klachten je hebt, het feit dat er iets niet fijn voelt en je daar iets aan wilt doen is voldoende.

Hoeveel sessies heb je nodig?

Soms is een enkele ontmoeting al voldoende om je inzicht te geven. Bij terugkerende klachten of patronen kan wat meer tijd nodig zijn om inzicht te krijgen. Dan zijn meerdere sessies aan te bevelen. Je kunt dan hetgeen dat wordt gezien en aangeraakt, op jouw tempo integreren. Samen kunnen we kijken wat voor jou de beste ondersteuning is.

Kosten en duur van een healing en reading

Een Heling & Inzicht sessie duurt ca. 60 min. De kosten hiervoor bedragen € 75,-.

Na een eerste sessie van 60 minuten, is er naast een gewone vervolgsessie ook de mogelijkheid een korte sessie te boeken. Een korte heling & inzicht sessie  duurt ca. 30 minuten. De kosten hiervoor bedragen € 45,-.