Kennismaken met de Akasha Kronieken Holistic Healer Utrecht

Inspiratiesessie: Maak kennis met de Akasha Kronieken

We leven in een bijzondere tijd! Oude wijsheid die lange tijd verborgen was en in vroeger tijden alleen werd doorgegeven aan een selectieve kring van ingewijden en mystici, komt steeds meer vrij om op grotere schaal te delen met de wereld.

Een mooi voorbeeld hiervan is de toegang tot de wijsheid van de Akasha Kronieken, die nu voor iedereen bereikbaar is die zich hiertoe aangetrokken voelt.

De Akasha Kronieken kunnen worden gezien als een grote kosmische bibliotheek of een energetische database. Waarin alle informatie van verleden, heden en toekomst ligt opgeslagen.

Tijdens deze inspiratiesessie maak je kennis met de Akasha Kronieken en hoe je deze kunt raadplegen. Door je te verbinden met deze bron van wijsheid, kun je inzichten ontvangen op levensvragen. Inzichten die jou ondersteunen te leven vanuit de wijsheid en waarheid van jouw ziel.

Handig om alvast met je te delen: Deze interactieve sessie wordt LIVE gegeven door San Nijensteen en mij via videoplatform ZOOM. We nodigen je uit gebruik te maken van de camerafunctie en geluid, zo is persoonlijk contact toch mogelijk!

Er zal van deze sessie geen replay worden gemaakt om te delen met derden.  

Voel je een JA en heb je zin om mee te doen? Hieronder kun je je aanmelden. Je ontvangt een dag voor aanvang van de workshop een mail met praktische informatie en een link naar de meeting in zoom. Mocht je niets hebben ontvangen, check dan voor de zekerheid nog even jouw spam of reclame map.

We hebben er zin in en kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Liefs, San & Rachèl

Data en tijden:

Vr. 29 april van 10.00 - 11.00 uur met Rachèl

Wo. 4 mei van 10.00 - 11.00 uur met San

Deelname is kosteloos.

PS: Mochten de dag en/of tijd van deze inspiratiesessie niet passen in je agenda en je jezelf toch willen verdiepen in de Akasha Kronieken; San en ik geven in mei, juni en juli diverse LIVE en ONLINE trainingen. Kijk voor meer info op: Werken met de Akasha Kronieken

Reserveer hier jouw plek

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

Rachèl gaat zorgvuldig met jouw gegevens om en zal ze volgens de AVG richtlijnen opslaan. Zie ook de privacy verklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.