Inspiratie Holistic Healer Utrecht

Inspiratie Sessies

De energiefrequentie op Aarde verhoogt, hierdoor ontstaan veranderingen en verschuivingen in alles wat op Aarde is en leeft. Ook jij kunt veranderingen ervaren, zowel in jezelf als in de wereld om jou heen.

Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in plotselinge vermoeidheid overdag, slapeloosheid ‘s nachts, je angstig of rusteloos voelen, stijve of pijnlijke spieren en stemmingswisselingen. Om hierin wat rust en ondersteuning te bieden, ben ik begin januari 2020 gestart met het faciliteren van Licht Cirkels. Vanaf maart 2020 zijn deze wekelijks online op de zondagochtend.

Hieruit is de behoefte ontstaan dieper op bepaalde thema’s in te kunnen gaan. In de vorm van Inspiratie Sessies neem ik je graag mee in een sessie van ca. 2 uur met een bepaald thema. Hieronder vind je een overzicht van de diverse onderwerpen. Naast meditaties, oefeningen en visualisaties, deel ik de wijsheid en liefde die wordt doorgegeven vanuit de Spirituele Wereld. Daarin laat ik me leiden door de inspiratie van het moment en de energie van de groep. 

Contact met jouw Hogere Zelf: In verbinding met jouw Hogere Zelf kun je inspiratie en liefde vanuit de bron door je heen laten stromen. Als je vanuit dit bewustzijn naar jouw vragen of hetgeen jou bezighoudt kijkt, komen er vaak mooie en steunende inzichten. Heel mooi en hoe doe je dat nu, dat in contact zijn en blijven?

Loslaten: Met loslaten maak je ruimte voor het begin van iets nieuws. Hoe doe je dat nou, dat loslaten? Waar zit die ‘knop’. En hoe weet je nu wat en of je überhaupt iets vasthoudt? 

Verbinden: Wat is verbinding voor jou? Wanneer ervaar je verbinding en wanneer niet? Een mooi thema in Corona-tijd, waarin je de verbinding met anderen meer of misschien juist minder kunt ervaren.

Open Je Hart: Hoe open je je hart voor Liefde? Over geen enkel thema wordt zoveel geschreven, gezongen, geschilderd of gedanst als de Liefde. Een thema dat diep kan raken. Staat jouw hart open voor het niet alleen geven, maar ook kunnen ontvangen van Liefde?

Authenticiteit: In deze tijd komt er steeds meer licht op zaken, die eerder verborgen waren. Dat geldt ook voor onszelf. Wie ben jij voorbij jouw rol en status in de maatschappij? Wie ben jij werkelijk in verbinding met jouw Ziel en diepste Zijn?

Wanneer, duur en investering:

De Inspiratie Sessie wordt live online gegeven via videoplatform Zoom. De sessie duurt ca. 2 uur. De investering hiervoor is € 25,- per sessie.

Zie Agenda voor de data, thema’s en tijden. Heb je vragen? Meem dan even contact met me op.

Heb je zin om een keer mee te doen? Je bent van harte welkom en kijk er naar uit je te ontmoeten!