Inspiratie Holistic Healer Utrecht

Inspiratie Sessies

Voor de Sunday Sessions laat ik me maandelijks inspireren me te verbinden met een bepaald thema. Soms zijn het thema’s die actueel blijven en vaker gedeeld kunnen worden. Dat doe ik graag met mijn Inspiratie Sessies.

Tijdens deze sessies neem ik je mee in meditaties, oefeningen en visualisaties, gericht op het betreffende thema. Daarin laat ik me leiden door de inspiratie van het moment en de energie van de groep. 

Thema Loslaten: Met loslaten maak je ruimte voor het begin van iets nieuws. Hoe doe je dat nou, dat loslaten? Waar zit die ‘knop’. En hoe weet je nu wat en of dat je überhaupt iets vast hebt of houdt? 

Thema Verbinden: Wat is verbinding voor jou? Wanneer ervaar je verbinding en wanneer niet? Een mooi thema in Corona-tijd, waarin je de verbinding met anderen meer of misschien juist minder kunt ervaren.

Thema Open Je Hart: Over geen enkel thema wordt zoveel geschreven, gezongen, geschilderd of gedanst. Een thema dat diep kan raken. Staat jouw hart open voor het niet alleen geven, maar ook kunnen ontvangen van Liefde?

Thema Authenticiteit: In deze tijd komt er steeds meer licht op zaken, die eerder verborgen waren. Dat geldt ook voor onszelf. Wie ben jij voorbij jouw rol en status in de maatschappij? Wie ben jij werkelijk in verbinding met jouw Ziel en diepste Zijn?

Wanneer, duur en investering:

De Inspiratie Sessies worden live online gegeven via videoplatform Zoom. De sessie duurt ca. 2 uur. De investering hiervoor is € 35,- per sessie.

Zie Agenda voor de data, thema’s en tijden.

Heb je zin om een keer mee te doen? Je bent van harte welkom en ik kijk er naar uit je te ontmoeten!