Holistic Healer Utrecht Inzicht sessie

Inzicht Sessie

Heb je een vraag die jou bezighoudt? Blijf je soms rondjes draaien op bepaalde thema's en lijkt het alsof je niet vooruit komt? Of ben je toe aan nieuwe inspiratie? Ik laat graag mijn licht schijnen op jouw vraagstukken.

Hoe verloopt een sessie? Tijdens een 1-op-1 sessie verbind ik me met en kijk ik naar de energie rondom jouw vraag of thema en deel ik de inzichten die ik hierop ontvang met je. Hiermee komt de energie rond jouw vraagstuk in beweging en gaat deze weer stromen. Zo ontstaat er ruimte voor ontspanning, meer innerlijke rust, opluchting, erkenning en inspiratie. De inzichten zijn een liefdevol steuntje in de rug en/of de bevestiging die jij nu net nodig hebt.

  • Een sessie kan live plaatsvinden in mijn praktijk of online via videoplatform zoom.
  • Je kunt een sessie van een uur of een half uur boeken.
  • Ben je liever in de buitenlucht? Ook tijdens een wandeling kun je mij jouw vragen stellen.

Hoeveel sessies zijn er nodig? In deze tijd van elkaar snel opvolgende veranderingen, geloof ik in meebewegen met wat zich aandient in het moment. Daarvoor zijn losse afspraken op elk willekeurig moment mogelijk. Heb je behoefte aan wat meer houvast, dan kunnen we uiteraard een traject op maat samenstellen.

Duur en investering: Een consult van 60 min. kan online plaatsvinden via videoplatform zoom of live in mijn praktijk in Utrecht. Kosten hiervoor bedragen € 75,-. (Privé incl. en zakelijke factuur excl. BTW).

Het is ook mogelijk een kort consult te boeken van 30 minuten, deze verloopt via zoom, hiervoor is jouw bijdrage € 45,- (Privé incl. en zakelijke factuur excl. BTW).

Een wandel sessie op locatie in de buitenlucht duurt minimaal 60 minuten. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, neem dan even contact met me op voor meer info.

Ik kijk er naar uit met je mee te mogen kijken en jou te ontmoeten!

Liefs, Rachèl