Inzicht Sessie Holistic Healer Utrecht

Inzicht Sessie

Heb je een vraag die jou bezighoudt? Blijf je soms rondjes draaien op bepaalde thema's en lijkt het alsof je niet vooruit komt? Of ben je toe aan nieuwe inspiratie? Ik laat graag mijn licht schijnen op jouw vraagstukken.

Hoe verloopt een sessie?

Tijdens een 1-op-1 sessie verbind ik me met en kijk ik naar de energie rondom jouw vraag of thema en deel ik de inzichten die ik hierop ontvang met je. Hiermee komt de energie rond jouw vraagstuk in beweging en gaat deze weer stromen. Zo ontstaat er ruimte voor ontspanning, meer innerlijke rust, opluchting, erkenning en inspiratie. De inzichten zijn een liefdevol steuntje in de rug en/of de bevestiging die jij nu net nodig hebt.

  • Een sessie kan live plaatsvinden in mijn praktijk of online via videoplatform zoom.
  • Ben je liever in de buitenlucht? Ook tijdens een wandeling kun je mij jouw vragen stellen.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

In deze tijd van elkaar snel opvolgende veranderingen, geloof ik in meebewegen met wat zich aandient in het moment. Daarvoor zijn losse afspraken op elk willekeurig moment mogelijk. Heb je behoefte aan wat meer houvast, dan kunnen we uiteraard een traject op maat samenstellen.

Duur en investering:

Een live sessie in mijn praktijk of online via videoplatform zoom duurt ca. 60 minuten. Jouw bijdrage hiervoor is € 75,- (privé incl. en zakelijk excl. BTW).

Een wandel sessie op locatie in de buitenlucht duurt ca. 60 minuten. Jouw bijdrage hiervoor is het eerste uur € 90,-. Mocht de sessie langer duren, dan geldt een tarief naar rato van € 75,- per uur (privé incl. en zakelijk excl. BTW). Deze kosten zijn excl. reiskosten.*

*De reiskosten bedragen € 0,35 per km. gerekend vanaf mijn praktijk in Utrecht en zijn excl. eventuele parkeerkosten. Is de buitenlocatie op meer dan 30 minuten afstand van Utrecht, dan wordt reistijd berekend à € 35,- per uur. De reis- en eventuele parkeerkosten stem ik vooraf per mail met je af.

Ik kijk er naar uit met je mee te mogen kijken en jou te ontmoeten!

Liefs, Rachèl