Jij bent jouw eigen Healer

Ik had inspiratie om te schrijven over healing of heling. In feite ben jij jouw eigen healer. Best grappig, als een healer dat zegt of schrijft, vind je niet?

Toch deel ik de visie dat we niet geheeld worden door iets of iemand buiten ons, maar dat heling van binnenuit ontstaat. We beschikken over een zelf genezend vermogen. Als we daarop durven vertrouwen en heling kunnen toelaten, hebben we de sleutel naar zelfheling in handen.

Dat klinkt logisch en makkelijk, in de praktijk kun je je af en toe toch afvragen waar die sleutel dan precies is en hoe je ‘m kunt gebruiken. Het helpt als je de rust kunt vinden om naar binnen keren en contact te maken met jouw innerlijke Bron. Waar je jouw innerlijke stem kunt horen, innerlijke leiding kunt vinden en vertrouwen kunt voelen.

Dat kan met meditatie, met een lekkere wandeling buiten en ook met iets wat je heel leuk vindt om te doen en energie en inspiratie geeft.

Soms is het ondanks al die goedbedoelde tips gewoon lastig om jezelf uit de modder van niet dienende gedachten te worstelen. Dan is het fijn als je een uitgestoken hand kunt vastpakken om jezelf aan op te trekken.

Dat laatste is precies wat ik het liefst doe; met mijn handen uitreiken en een licht zijn op soms wat minder goed verlichte paden.

Kun je wel een handje en wat licht gebruiken? Kijk eens bij mijn aanbod. Je bent van harte welkom!

Veel liefs, Rachèl

Laat een reactie achter