Licht Cirkel Holistic Healer Utrecht

Licht Cirkel - Gratis kennismaking

Er is momenteel veel gaande in de wereld; tegenstellingen lijken groter te worden, de natuur en het klimaat zijn in beweging, informatie die lange tijd verborgen was, komt meer en meer aan (en in) het licht. Dit kan ook effect hebben op hoe wij ons voelen of functioneren.

Wereldwijd zijn lichtwerkers of helpers in allerlei vormen, dagelijks actief om dit proces in groepsverband te ondersteunen. Te helpen meer bewustzijn te creëren en de rust in onszelf te (her)vinden. Met het faciliteren van een Licht Cirkel sluit ik me hier graag bij aan.

Wat gaan we doen?

Na een korte introductie gaan we onder begeleiding van ontspannende muziek (of in stilte als je dat fijner vindt) met elkaar zitten en starten we met een meditatie. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt. Bijvoorbeeld ontspanning, rust, verlichting van pijn of inzicht in thema's die spelen in jouw leven.

Na afloop van de meditatie is er ruimte om je ervaringen te delen. De Cirkel wordt afgesloten met een geïnspireerde boodschap voor de groep.

Heb je nog niet eerder meegedaan met een van mijn licht, healing of clearing cirkels en heb je zin om mee te doen? Je kunt gratis een keer kennismaken; je bent van harte welkom!

Voor data zie: Agenda

Vraag hier jouw gratis sessie aan:

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

Rachèl zal jou af en toe inspiratie sturen of je op de hoogte houden van nieuws rondom Holistic Healer. Mocht je dit niet op prijs stellen, zal zij jouw gegevens verwijderen. Zie voor meer info de privacyverklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.