Licht Cirkel Holistic Healer Utrecht

Licht Cirkel

Met mijn energetisch werk ben ik dagelijks in contact met de Ongeziene Wereld. Een onvoorwaardelijke Bron van Liefde, Compassie en Wijsheid, die altijd voor ons beschikbaar is. Tijdens de wekelijkse Licht Cirkel laat ik je hier graag kennis mee maken.

Wat gaan we doen?

Onder begeleiding van een geleide meditatie en ontspannende muziek (of in stilte als je dat fijner vindt), laten we ons omringen door een veld van liefdevolle energie. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt. Bijvoorbeeld ontspanning, rust, verlichting van pijn of inzicht in thema's die spelen in jouw leven. Na afloop van de meditatie is er ruimte om je ervaringen te delen en vragen te stellen. De Cirkel wordt afgesloten met een geïnspireerde boodschap voor de groep. 

Achtergrond

Er is momenteel veel gaande in de wereld; tegenstellingen lijken groter te worden, de natuur en het weer zijn in beweging en informatie die lange tijd verborgen was, komt meer en meer aan (en in) het licht. Dit kan effect hebben op hoe wij ons voelen of functioneren. Dat kan zich uiten in plotselinge vermoeidheid overdag, slapeloosheid ‘s nachts, rusteloosheid, stijfheid, pijnlijke spieren en stemmingswisselingen.

Wereldwijd zijn energiewerkers of helpers in allerlei vormen, dagelijks actief om dit proces in groepsverband te ondersteunen. Te helpen meer bewustzijn te creëren en de rust in onszelf te (her)vinden. Met het faciliteren van een wekelijkse Licht Cirkel sluit ik me hier graag bij aan.

Duur en investering:

De Licht Cirkel duurt ca. een drie kwartier tot een uur en de is bijdrage € 7,50 per keer.

Voor data zie: Agenda.

Ik heb er zin in! Jij ook? Je bent van harte welkom!