Licht Cirkel Holistic Healer Utrecht

Licht Cirkel

Met mijn energetisch werk ben ik dagelijks in contact met de Ongeziene Wereld. Het is de meest onvoorwaardelijke en liefdevolle vorm van intelligentie, die me elke keer weer doet beseffen hoeveel Magie en Liefde er voor ons is. Wanneer we dit met elkaar delen in groepsverband, wordt dit nog groter! Tijdens een wekelijkse Licht Cirkel laat ik je graag kennismaken met deze energie en wijsheid.

Wat gaan we doen?

We laten ons onder begeleiding van ontspannende muziek (of in stilte als je dat fijner vindt) omringen door een veld van liefdevolle energie vanuit de Ongeziene Wereld en Moeder Aarde. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt. Bijvoorbeeld ontspanning, rust, verlichting van pijn of inzicht in thema's die spelen in jouw leven. Na afloop van de meditatie is er ruimte om je ervaringen te delen en vragen te stellen. De Cirkel wordt afgesloten met een geïnspireerde boodschap voor de groep. 

Achtergrond

Er is momenteel veel gaande in de wereld; tegenstellingen lijken groter te worden, de natuur en het klimaat zijn in beweging en informatie die lange tijd verborgen was, komt meer en meer aan (en in) het licht. Dit kan effect hebben op hoe wij ons voelen of functioneren. Het uit zich bijvoorbeeld in plotselinge vermoeidheid overdag, slapeloosheid ‘s nachts, rusteloosheid, stijfheid, pijnlijke spieren en stemmingswisselingen.

Wereldwijd zijn lichtwerkers of helpers in allerlei vormen, dagelijks actief om dit proces in groepsverband te ondersteunen. Te helpen meer bewustzijn te creëren en de rust in onszelf te (her)vinden. Met het faciliteren van een wekelijkse Licht Cirkel sluit ik me hier graag bij aan.

Duur en investering:

De Licht Cirkel duurt ca. een uur. Heb je nog niet eerder meegedaan met een van mijn licht, healing of clearing cirkels? De 1e keer kun je gratis kennismaken, daarna is de bijdrage € 7,50 per keer.

Voor data zie: Agenda.

Ik heb er zin in! Jij ook? Je bent van harte welkom!