Licht op jouw pad Holistic Healer Utrecht

Licht op jouw pad

Ons pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling verloopt over het algemeen niet via een rechte tijdlijn. Het ontvouwt zich op verrassende manieren, die we vaak vooraf niet kunnen bedenken.

In mijn praktijk ontmoet ik veel mensen die vragen hebben over hun ontwikkeling. Sommigen zijn al jaren bezig met bewustwording en zelfontwikkeling, anderen komen daar nu in deze tijd meer aan toe en ontdekken nieuwe mogelijkheden of gaven. Zij vinden het fijn om te kunnen sparren over wat zij tegenkomen op hun pad.

Herken jij dit? Heb jij vragen of thema's op gebied van zelfontwikkeling of spiritueel vlak, waar je helderheid in zou willen krijgen?  

Tijdens een of meerdere live of online sessies kijk ik graag met je mee. Ik stem me af en verbind me met jouw (ziels)energie. Ik breng licht op blinde vlekken en raak eventuele overtuigingen aan. Hiermee komt de energie op jouw vraagstuk in beweging. Ik geef je inzicht en praktische tips voor onderweg, waarmee jij verder kunt op jouw pad.

Duur en investering:

Soms ontvang je met een kwartier samenzijn al inzichten waar je mee verder kunt. Andere keren is het fijn wat langer de tijd te nemen voor bepaalde onderwerpen. Of heb je in een bepaalde periode wat vaker behoefte aan uitwisseling.

In deze tijd van elkaar snel opvolgende veranderingen, geloof ik in vrijheid van bewegingsruimte. Meebewegen met wat zich aandient in het moment. Daarvoor zijn losse afspraken op elk willekeurig moment mogelijk. Heb je juist behoefte aan wat meer houvast, dan kunnen we uiteraard een traject op maat samenstellen. Zie hieronder een indicatie van de tarieven.

Korte sessie à 15 min. € 25,-, Middellange sessie à 30 min. € 45,- en Lange sessie à 60 min. € 75,-.

Ik kijk er naar uit een lichtpunt te mogen zijn op jouw pad!

Liefs, Rachèl