Akasha 500 x 500

Maak kennis met de Akasha Kronieken

We leven in een bijzondere tijd. Oude wijsheid die lange tijd verborgen was en in vroeger tijden alleen werd doorgegeven aan een selectieve kring van ingewijden en mystici, komt steeds meer vrij om op grotere schaal te delen met de wereld.

Een mooi voorbeeld hiervan is de toegang tot de wijsheid van de Akasha Kronieken, die nu voor iedereen bereikbaar is die zich hiertoe aangetrokken voelt.

De Akasha Kronieken kunnen worden gezien als een grote kosmische bibliotheek. Vanuit de huidige tijdsgeest zou je kunnen zeggen; het spirituele internet. Een etherische database waarin alle informatie van zowel het universum, als jouw ziel ligt opgeslagen.

Tijdens deze inspiratiesessie maak je kennis met de Akasha Kronieken en hoe je deze kunt raadplegen. Door je te verbinden met deze grote bron van wijsheid, kun je antwoorden ontvangen op al jouw levensvragen. Je krijgt inzichten die jou ondersteunen te leven vanuit de wijsheid en waarheid van jouw ziel.

Handig om alvast met je te delen: Deze sessie geef ik online via zoom, samen met Feller Licht collega San Nijensteen. Het wordt een interactieve sessie, waarbij we je uitnodigen gebruik te maken van de camerafunctie en geluid, zo is persoonlijk contact toch mogelijk! Er zal van deze sessie geen replay worden gemaakt om te delen met derden.  

Voel je een JA en heb je zin om mee te doen? Hieronder kun je je aanmelden. Je ontvangt een dag voor aanvang van de workshop een mail met praktische informatie en een link naar de meeting in zoom. Mocht je niets hebben ontvangen, check dan voor de zekerheid nog even jouw spam of reclame map.

We hebben er zin in en kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Liefs, San & Rachèl

Datum en tijd: za. 29 januari van 10.30 - 11.30 uur

Deelname is kosteloos.

PS: Mochten de dag en/of tijd van deze inspiratiesessie niet passen in je agenda en je jezelf toch willen verdiepen in de Akasha Kronieken; San en ik starten 11 februari '22 met Werken met de Akasha Kronieken. Een keer per maand en verdeeld over 5 ochtenden nemen we je graag mee in de dimensie van de Akasha kronieken.

Reserveer hier jouw plek

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

Rachèl gaat zorgvuldig met jouw gegevens om en zal ze volgens de AVG richtlijnen opslaan. Zie ook de privacy verklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.