Inspiratie & Meditatie

Meditatie Cirkel

Heb je behoefte aan ontspanning, heling, opladen, inzichten, verbinding en inspiratie?

Of het nu de stand van de Maan is, Zonnevlammen, Engelen Portalen, frequentie stijgingen... Als je er gevoelig voor bent, kun je er fysiek, mentaal en/of energetisch best wat van merken.

Als je daarnaast in jouw dagelijks leven nog extra uitdagingen hebt op het gebied van werk, relaties, gezin, financiën of gezondheid, kan dat ervoor zorgen dat je je extra vermoeid of wat laag in energie voelt.

In een groepsenergie is het makkelijker om jouw energieveld naar een hogere frequentie te tillen en deze te balanceren en op te schonen.

Wat gaan we doen?

In deze online-live sessie via zoom nodig ik je uit om met een groep in een fijn energieveld te stappen. Ik zal je hierin begeleiden met een geleide meditatie. 

De intentie van de cirkel is dat je mag ontvangen wat jij in het moment nodig hebt aan ontspanning, heling, energieniveau, inzicht en inspiratie.

Na de sessie is er ruimte om ervaringen te delen of vragen te stellen. Het is daarbij fijn als we elkaar kunnen zien en horen en je jouw camera en microfoon wilt gebruiken. 

Vind je het niet fijn om met beeld en geluid deel te nemen? Geen probleem, na de sessie kun je de zoomroom weer in stilte verlaten.

Heb je zin om mee te doen? Meld je dan hieronder aan. Na de sessie ontvang je als bonus een montage van de meditatie in jouw mailbox.

Lukt het niet om er live bij te zijn? Geen probleem; laat het even weten bij jouw aanmelding hieronder, dan krijg je na betaling de meditatie in je mailbox!

Je bent van harte welkom!

Liefs, Rachèl

Praktische info

Datum    volgt

Tijd          volgt

Locatie    Live online via zoom

Kosten     volgt

Wil je meedoen? Meld je hier aan:

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.

Rachèl zal jou af en toe inspiratie sturen of je op de hoogte houden van nieuws rondom Holistic Healer. Mocht je dit niet op prijs stellen, zal zij jouw gegevens verwijderen. Zie voor meer info de privacyverklaring.

Je moet de voorwaarden accepteren.