Mediumschap Holistic Healer Utrecht

Mediumschap

Naast het lezen van jouw energie tijdens een healing of reading, kan ik contact maken met overleden dierbaren, gidsen of engelen. Hiervoor zijn verschillende invalshoeken, die ik heb samengebracht onder de noemer mediumschap. Zie hieronder een korte uitleg van de mogelijkheden.

Mediumschap

Mediumschap; de een noemt het een gave, volgens de ander is iedereen in staat dit te ontwikkelen. Ik sluit me aan bij het laatste. Als medium maak ik via de ‘Ongeziene’ of ‘Spirituele’ Wereld contact met o.a. overleden dierbaren en kan ik boodschappen van hen overbrengen. 

Channeling

Mediumschap beperkt zich niet alleen tot het contact maken met overleden dierbaren. Het is via afstemming ook mogelijk boodschappen te ontvangen van meesters, gidsen, engelen en lichtgroepen uit de Spirituele Wereld. Deze boodschappen kunnen persoonlijk zijn, vaak zijn ze universeler van aard en bedoeld voor groepen of het collectieve belang. Tijdens de Groepshealings geef ik boodschappen voor de groep.

Akasha Kronieken

De Akasha kronieken kunnen worden gezien als een kosmisch collectief geheugen, waarin alle gebeurtenissen zijn opgeslagen. Een bibliotheek of energetisch archief met daarin alle informatie uit ons verleden, heden en toekomst. Door af te stemmen op deze bron van informatie, kunnen jouw levensvragen beantwoord worden. Tijd en ruimte zoals wij die kennen, bestaan hier in echter niet. Om jou zo vrij mogelijk te laten in jouw ontwikkeling, zullen er geen voorspellingen voor de toekomst worden gedaan en wordt er geen tijdspad aangegeven.

Het is mijn ervaring en overtuiging dat uiteindelijk alle boodschappen, via welk kanaal ook, uit een en dezelfde bron komen. De bron van onvoorwaardelijke liefde, die een liefdevolle ondersteuning is op jouw levenspad. 

Kosten en duur van een consult

Een consult duurt ca. 45 minuten. De kosten hiervoor zijn € 60,-.