Speed Reading Holistic Healer Utrecht

Mini Reading

Heb je een vraag die jou bezighoudt? Blijf je soms rondjes draaien op bepaalde thema's en lijkt het alsof je niet vooruit komt? Of ben je toe aan wat nieuwe inspiratie? Ik laat graag mijn licht schijnen op jouw vraagstukken.

Tijdens een korte online 1-op-1 sessie van ca. 15 min. verbind ik me met en kijk ik naar de energie rondom jouw vraag of thema en deel ik de inzichten die ik hierop ontvang met je. Hiermee komt de energie rond jouw vraagstuk in beweging en gaat deze weer stromen. Zo ontstaat er ruimte voor ontspanning, meer innerlijke rust, opluchting, erkenning en inspiratie. De inzichten zijn een liefdevol steuntje in de rug en/of de bevestiging die jij nu net nodig hebt.

Wat anderen zeggen over de Mini Reading: 

~ Ik ben ontroerd, je hebt mijn ziel geraakt ~ Dank je wel voor jouw inzichten ~ Je hebt licht gebracht op bepaalde stukken, waar ik zelf niet bij kon ~ Je bevestigt mijn gedachten, zonder dat ik je iets heb verteld ~ Jouw woorden raken me en ik voel nu al meer ruimte ~ Jouw reading voelt als een liefdevolle omhelzing ~ Dit is een eyeopener, jouw woorden raken mij ~ Ik ben ontroerd, alsof je mij tot in mijn kern kunt zien ~ Ik voel verlichting in meerdere opzichten en betekenissen van het woord ~ Jouw woorden voelen als thuiskomen, heel lekker ~ Je kent me niet en toch bevestig je alles wat ik al dacht ~ Het is alsof je al een week in mijn buurt bent geweest en alles weet wat ik heb meegemaakt ~ Wat knap dat je dat kunt in zo'n 10 minuten tijd, ik ben onder de indruk ~

Duur en investering:

Een sessie verloopt online via videoplatform zoom en duurt ca. 15 minuten. Jouw bijdrage hiervoor is € 25,-.

Je kunt via contact een sessie aanvragen of deze direct bestellen via onderstaande knop. Wil je iemand anders verrassen met een reading? Geef dan de naam (en het e-mail adres) op van degene waaraan jij de Mini Reading cadeau wilt geven.

Na bestelling neem ik binnen 1 werkdag via het door jou opgegeven mail adres contact op voor het maken van een afspraak. Ik kijk er naar uit met je mee te mogen kijken en jou te ontmoeten!

Liefs, Rachèl