Ontmoeting met de Spirit van Cacao

Als ik de Spirit van Cacao uitnodig om contact met me te maken, voel ik direct haar energie; haar kracht en de liefdevolle bedding die zij geeft.

Ze raakt me meteen vol in mijn hart, wat ik het best kan omschrijven als krachtig en tegelijkertijd teder en compassievol.

In de ontmoeting met deze energie, voel ik dat er tranen beginnen te stromen. Een gevoel van dankbaarheid vervult me en tilt me op naar de ervaring van oneindige grootsheid. Een grootsheid die vertrouwd voelt en waarin ik mezelf herken en ontmoet. Waarvan ik weet dat we die allemaal in ons dragen en waarmee we allemaal verbonden zijn.

Ze laat me zien hoe ze werkt. Terwijl ze haar kracht en compassie laat voelen, opent ze voorzichtig de harten van degenen die haar uitnodigen en wast ze de daarin opgelopen verwondingen met haar liefde.

Wauw, wat een mooie ontmoeting en verbinding! De Spirit van Cacao heeft met mij ‘gewerkt’, zonder dat ik ook maar een nipje van haar Aardse vorm heb gedronken. Hoe mooi kan dat zijn als je hiervoor de tijd vrijmaakt om haar wijsheid en liefde in alle rust te kunnen ontvangen, zowel in energie als materie.

Als ik haar vraag wat ik voor haar kan doen om haar werk te ondersteunen, geeft ze me terug:

‘Holding space en de frequentie waarmee ik werk, vertalen naar het Aardse’. Oftewel beschikbaar zijn voor de balans in het Veld en de brug slaan tussen het aardse en andere dimensies. Ze laat me ook zien dat daarmee harten kunnen worden vrijgemaakt en op nog niet bereikte niveaus heling kan ontstaan.

Wat een liefde! Ik hoef deze geïnspireerde ervaring alleen maar op te schrijven en te delen; ze werkt ook door deze woorden heen.

Kun jij het ook voelen?

Veel liefs, Rachèl

2 reacties

 1. Rebecca Azijnman op 24 september 2022 om 20:44

  I feel you dear.
  Holding space
  Liefs ❣️❤️

  • Rachèl, Holistic Healer op 25 september 2022 om 11:11

   Dank je wel Rebecca! 🤩💕

Laat een reactie achter