Over mij Holistic healer Utrecht

Hi! Mijn naam is Rachèl!

Van jongs af aan ben ik mij ervan bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Als kind zag ik verschijningen die mensen in mijn omgeving niet zagen, ik kon emoties van mensen voelen en sommige dingen wist ik gewoon, zonder dat ik kon uitleggen hoe.

Tijdens mijn middelbareschooltijd kon ik me overweldigd of leeg voelen, als ik in groepen of op drukke plekken was geweest. Jaren later kreeg ik het inzicht dat ik op zulke momenten vol zat van allerlei indrukken en energieën, waarmee ik me op dat moment geen raad wist. Ergens was ik de verbinding verloren met mijn innerlijke stem en leiding, die mij hierbij konden helpen.

In de jaren daarna werd ik me meer bewust van mijn mogelijkheden om energie te kunnen lezen en pijn te helpen verlichten. Ik ben me hier verder in gaan ontwikkelen. In de eerste instantie vooral om er zelf mee om te leren gaan.  

Van reclamevrouw naar spiritueel gids, healer en reader

Ondertussen rondde ik mijn opleiding in reclame en styling af. Na 1,5 jaar gewerkt te hebben in het buitenland voor een organisatie in gezondheidsreizen, ging ik terug naar Nederland en aan de slag in de creatieve, dynamische reclamewereld. Jarenlang werkte ik met plezier in account, traffic, productie en operations functies.

Vanaf 2009 heb ik mijn reclamewerk gecombineerd met de werkzaamheden in mijn praktijk. Dat lijkt misschien een aparte combi; toch is het in beide disciplines belangrijk om helder te communiceren en stevig met je voeten op de grond te staan. Sinds 2018 ligt mijn focus op mijn energiewerk.

Waarom die switch?

Life happens while we’re making plans… Ik had al tijden het plan om naast mijn reclamewerk serieuzer aan de slag te gaan met mijn energiewerk, het was er nog niet van gekomen.

Tot de zomer van 2008; mijn moeder kreeg een pittige diagnose en bleek ziek. Met haar levenslust en positiviteit, dacht ik dat zij zich daar met glans doorheen zou slaan. Niets bleek minder waar, de pittige kuren sloegen niet aan en de prognose was verontrustend.

Om mijn moeder tijdens haar ziekte zoveel mogelijk te ondersteunen, startte ik, in overleg met haar behandeld arts, energiebehandelingen. Nu werd het plaatsmaken voor een rustige ruimte met behandeltafel urgent. Binnen een paar dagen stond alles en is het ondertussen uitgegroeid naar een volwaardige praktijk.

Mijn moeder heeft het helaas niet gered en overleed 9 maanden na haar diagnose. Het heeft mijn idee over wat healing is bevestigd. Soms gaat dat anders dan wij geneigd zijn te denken; er is ook nog een groter plan.  

Balans in passies

Werken met energie heeft daarna een grotere plek gekregen in mijn leven. In verbinding met de Bron, kan ik mensen zien door de ogen van liefde. Ik voel me gelukkig als ik anderen kan ondersteunen door inzicht te geven bij vraagstukken, verlichting bij pijnklachten of ziekte en troost kan bieden met liefdevolle boodschappen van overleden dierbaren en gidsen.

Een mooiere en fijnere leefwereld begint bij onszelf. Op het moment dat wij lekker in ons vel zitten en durven te vertrouwen en leven vanuit ons hart; heeft dat een positief effect op onze omgeving en het groter geheel. 

Opleidingen

Vanaf 1995 ben ik me actief gaan ontwikkelen op het gebied van energetisch werk en bewustwording. Dit is voor mij een doorgaand proces, waarnaar ik steeds weer nieuwsgierig blijf.

1995 - heden: Reiki I en II, Intuïtieve ontwikkeling, Aura Healing, Aura Reading, Contact met Gidsen en Engelen, Mediumschap, Healing Mediumschap, Trance Healing & Reading, Akasha Kronieken, Energy Grounding & Clearing, Merkaba training.

Wil je een keertje kennismaken? Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

Liefs, Rachèl