Rachel Holistic Healer Utrecht

Hi! Mijn naam is Rachèl,

Van jongs af aan ben ik mij ervan bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Als kind kon ik ‘zien’ dat mensen zich soms van binnen anders voelden, dan wat ze van buiten lieten zien. Ik zag verschijningen die niet werden waargenomen door mensen in mijn omgeving en sommige dingen 'wist' ik gewoon, zonder dat ik kon uitleggen hoe. Tussen grote groepen mensen kon ik me overweldigd of leeg voelen. Eigenlijk zat ik vooral vol van allerlei indrukken en energieën, waarmee ik me geen raad wist. Met vallen en opstaan leerde ik hiermee omgaan.

Ook al komt er in deze tijd meer inzicht en begrip; over het algemeen leren we als kind niet hoe we met onze intuïtie en gevoeligheid om kunnen gaan. Door programmeringen in o.a. onze opvoeding, scholing en de maatschappij, worden we vooral getraind op mentaal en rationeel vlak. Daardoor zijn we vaak afgedreven van onze innerlijke bron van compassie en wijsheid. Daar zit naar mijn idee vaak de kiem van ongelukkig zijn of ziek worden.

Sinds 1995 ontwikkel ik me actief op het gebied van energetisch werk en bewustwording. Dit is voor mij een doorgaand proces, waarnaar ik steeds weer nieuwsgierig blijf.

Ik heb niet meteen ‘werk gemaakt’ van mijn intuïtieve mogelijkheden. Na opleidingen in reclame en styling, trok de creatieve, dynamische reclamewereld me aan en werkte ik jarenlang in allerlei traffic, productie en operations functies. Sinds 2016 combineer ik dit met de werkzaamheden in mijn praktijk. Dat lijkt misschien een aparte combi; toch is het in beide disciplines belangrijk om helder te communiceren en is het belangrijk stevig met je voeten op de grond te staan.  

Mijn opleidingen: Vanaf 1995 tot heden via diverse instituten getraind in o.a. Reiki I en II, Intuïtieve ontwikkeling, Aura Healing, Aura Reading, Contact met Gidsen en Engelen, Mediumschap, Healing Mediumschap, Trance Healing & Reading, Akasha Kronieken, Energy Clearing, Merkaba.

Wil je een keertje kennismaken? Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

Liefs, Rachèl