Over mij Holistic healer Utrecht

Hi! Mijn naam is Rachèl!

ik ben geboren en opgegroeid in Utrecht. Na een rondje buitenland, Het Gooi, De Vechtstreek en het Manhattan van Nederland, Rotterdam, ben ik sinds een aantal jaren weer terug op mijn geboortegrond.

Van jongs af aan ben ik mij ervan bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Als kind zag ik verschijningen die mensen in mijn omgeving niet waarnamen, kon ik emoties van mensen voelen en wist ik sommige dingen, zonder dat ik kon uitleggen hoe.

Na mijn pubertijd kwam er meer bewustzijn op deze vermogens. Ik werd vooral getrokken naar het werken met energie bij verlichting van pijn en blokkades. Al snel kwam daar het kunnen lezen en duiden van energie bij en kreeg ik informatie over wat er speelde in iemands leven. Over verleden of heden en wat verband hield met (emotionele) blokkades, ziekte en/of pijn.

Van reclamevrouw naar spiritueel gids, healer en reader

Ondertussen rondde ik mijn opleiding in reclame, vormgeving en styling af. Na 1,5 jaar gewerkt te hebben in het buitenland voor een organisatie in gezondheidsreizen, ging ik terug naar Nederland en aan de slag in de creatieve, dynamische reclamewereld. 

Vanaf 2012 combineer ik mijn reclamewerk met de energetische werkzaamheden in mijn praktijk. Dat lijkt misschien een aparte combi; toch is het in beide disciplines belangrijk om helder te communiceren en stevig met beide benen op de grond te staan. 

Passie en missie

Vanaf 1995 ben ik me actief gaan ontwikkelen op het gebied van energetisch werk en bewustwording. Ik heb opleidingen en trainingen gevolgd in diverse healing technieken en in het ontvangen en zuiver doorgeven van informatie en boodschappen. Zowel van overleden dierbaren, als van diverse hulpbronnen uit andere dimensies van de Ongezien Wereld.

Via welke manier informatie of een boodschap ook komt, voor mij komt het allemaal uit een en dezelfde Bron van onvoorwaardelijke liefde en overvloed. Die ons ondersteuning geeft op ons levenspad. 

Het is deze liefdevolle verbinding met het ongeziene, die me drijft en aanmoedigt me steeds weer te verbinden met andere zielen. Om te delen, te spiegelen of een steuntje in de rug te geven. Uiteindelijk zijn we hier op aarde allemaal onderweg, om onze missie te leren kennen, te genieten en onze weg naar onszelf te vinden.

Een fijnere en gezondere leefwereld begint bij onszelf. Op het moment dat wij lekker in ons vel zitten en vertrouwen op leven vanuit ons hart, heeft dat een positief effect op onze directe omgeving en het groter geheel. 

Opleiding & Training

Zelfontwikkeling is voor mij een doorgaand proces, waarnaar ik nieuwsgierig blijf. Om een indruk te krijgen:

Opleiding & Training 1995 - heden: Reiki I en II, Intuïtieve ontwikkeling, Aura Healing, Aura Reading, Contact met Gidsen en Engelen, Mediumschap, Healing Mediumschap, Trance Healing & Reading, Akasha Kronieken, Energy Grounding & Clearing, Merkaba trainingen, Hypnotherapie.

Je bent van harte welkom, zowel live als online en ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

Liefs, Rachèl