Rachel Holistic Healer Utrecht

Over mij

Uit ervaring weet ik hoe frustrerend het kan zijn als je tegen je eigen spreekwoordelijke muren loopt en het contact met je potentieel of zielsverlangen lijkt te hebben verloren. Daar zit naar mijn idee vaak de kiem van ongelukkig zijn of ziek worden. Bij mij waren het beperkende gedachten en onzekerheden die mij dwars zaten. Daardoor blokkeerde ik vaak als het aankwam op naar buiten treden of zichtbaar durven zijn met mijn energetische werk. Terwijl ik niet onzeker ben over mijn kennis en kunde. 

Het is mijn missie jou te inspireren je eigen innerlijk licht te ontdekken, waardoor jij jouw ware potentieel en zielenmissie weer herinnert. Daarmee dragen wij samen bij aan het verlichten van onszelf, onze omgeving èn het groter geheel.

Van jongs af aan ben ik mij ervan bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Als kind kon ik ‘zien’ dat mensen zich soms van binnen anders voelden, dan wat ze van buiten lieten zien. Ook zag ik verschijningen die niet werden waargenomen door de mensen in mijn omgeving. Voor mij voelde dat heel natuurlijk, ik was niet bang. Wel nieuwsgierig en op zoek naar uitwisseling met mensen die soortgelijke ervaringen hadden. Daar blijf ik mezelf tot op de dag van vandaag in uitdagen en ontwikkelen.

Ik heb niet meteen ‘werk gemaakt’ van mijn spirituele mogelijkheden. Na opleidingen in reclame en styling, trok de creatieve, dynamische reclamewereld me aan en ik werkte jarenlang in allerlei account, traffic, productie en operations functies. Sinds 2016 doe ik dat op projectbasis en combineer dit met de werkzaamheden in mijn praktijk. Dat lijkt misschien haaks op elkaar te staan; toch is het in beide disciplines belangrijk om stevig met de voeten op de grond te staan.  

Daarnaast zijn er nog genoeg dingen waar ik blij van word! Ik houd van lekker eten en koken; vooral de mediterrane en oosterse keuken. Ik kijk graag naar dansvoorstellingen, ik houd enorm van het rondstruinen op zonnige eilanden en het maken van citytrips, Mijn creatieve ei kan ik kwijt door als hobbystylist en klusjesvrouw bezig te zijn in eigen huis en tuin.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Liefs, Rachèl

Opleidingen: Vanaf 1995 tot heden via diverse instituten getraind in o.a. Reiki I en II, Intuïtieve ontwikkeling, Aura Healing, Aura Reading, Contact met Gidsen en Engelen, Mediumschap, Healing Mediumschap, Trance Healing & Reading, Akasha Kronieken, Energy Clearing.

Sinds 2012 actief in mijn praktijk met energiewerk.