Overzicht Aanbod

Hier vind je het overzicht van al mijn aanbod voor 1 op 1 sessies, groepssessies en online inspiratie.

Healing & Reading Holistic Healer Utrecht

Heling & Inzicht

Heb je lichamelijke klachten, zit je niet lekker in je vel of heb je vragen die jou bezighouden? Alles is energie. Als die niet lekker stroomt of ergens blokkeert, kun je dat merken.
 
Je bent welkom voor een sessie, waarin ik met je mee kijk waar jouw energie stroomt of weglekt en help deze te balanceren. Na de sessie heb je meer inzicht in jouw klachten en voel je je lichter.
Even Sparren Holistic Healer Utrecht

Even Sparren?

Of je nu een praktische vraag hebt die jou bezighoudt, of tegen dingen aanloopt in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling; soms is het fijn om even te kunnen sparren.

Ik stem me af en verbind me met jouw (ziels)energie. Hiermee komt de energie op jouw vraagstuk in beweging en krijg je inzicht in jouw vraagstukken. 

Healing Support Holistic Healer Utrecht

Energetische Huiszuivering

Soms is er geen duidelijk aanwijsbare reden, toch voelt het niet prettig in je huis. Kun je niet goed slapen of heb jij of een van je gezinsleden het gevoel dat er aanwezigheid is die niet prettig voelt? 

Op afstand of bij een bezoek aan jouw huis kijk ik mee naar wat er wordt ervaren en help ik de energie in huis te zuiveren.

Mystieke Wijsheid Holistic Healer Utrecht 800

Mystieke Wijsheid

In deze tijd wordt spirituele wijsheid die altijd al in ons lag opgeslagen en is verankerd in ons wezen, wakker gemaakt om ons innerlijk licht te laten stralen.

Laat je inspireren door samen op ontdekkingstocht te gaan en af te stemmen op mystieke wijsheden die verborgen liggen in ongeziene velden. 

Contact met Divine Spirits

Contact met Divine Spirits

Er is zoveel bewustzijn om ons heen, wat we niet standaard met het ‘blote oog’ en ons dagbewustzijn waarnemen. In afstemming kunnen we echter wel contact maken met dit ongeziene bewustzijn.

In verbinding met andere bewustzijnsvormen, gaan er nieuwe werelden voor ons open. Ga je mee op vlieg- of ontdekkingstocht?

Licht Cirkel Holistic Healer Utrecht

Licht Cirkel

Elke zondagmorgen komen we online in een groep samen om te mediteren. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt aan ontspanning, rust, verlichting van pijn of inzicht in thema's die spelen in jouw leven. 

Na de cirkel is (en voelt) jouw energiesysteem opgeschoond, opgeruimd en gebalanceerd. 

Healing Cirkel Holistic Healer Utrecht

Healing Cirkel

Ben jij herstellende van (long) COVID of een stevige griep, die langer duurt dan een paar weken? Of heb je last van burn-out, auto-immuun of andere langdurige klachten?

Deze healing sessies zijn gericht op het activeren van jouw zelfgenezend vermogen. Je ontvangt wat je in het moment nodig hebt aan heling, rust en inzicht.

Online inspiratie Holistic healer Utrecht 1

Online aanbod

In mijn online omgeving deel ik inspiratie in de vorm van meditaties, bekrachtigingen, oefeningen en affirmaties. Deze inspiratie is gericht op het herontdekken van onze innerlijke kracht, ons innerlijk weten, ons zelfhelend vermogen en de Bron van Inspiratie waarmee we allemaal mee verbonden zijn.

Allemaal kant en klaar om mee te starten wanneer het jou uitkomt.