‘Precious Gems’

Ik krijg weleens de vraag ‘Wanneer weet je nu of je in contact bent met Spirit, De Bron of de Ongeziene Wereld?’ Eigenlijk is dat vooral een gevoel, een ínnerlijk weten.

Als ik er concreet woorden aan geef; in verbinding ervaar je een gevoel van rust, vrede, harmonie, compassie, dankbaarheid en een allesomvattend gevoel van liefde die je hart doet overstromen. Daardoor kun je ontroert raken en spontaan tranen in je ogen krijgen.

Het contact maken gaat vaak makkelijker als je dit in groepsverband kun doen. Als je samen bent en je aandacht op het gebied rond je hart richt, ontstaat er een krachtig, liefdevol en hoogfrequent energieveld, waarin jij jezelf makkelijker kunt laten optillen.

Om dit veld samen te kunnen ervaren, organiseer ik o.a. een wekelijks Licht Cirkel. In verbinding met dit veld, is er altijd wel een mooie, geïnspireerde boodschap die ik mag delen. Soms komen in afstemmingen in de dagen daarna nog meer stukjes om samen een mooi geheel te vormen. Ik deel hier graag een van die boodschappen met je. Voel maar of je deze kunt ontvangen en of deze met je resoneert.

‘We zijn heel dankbaar voor jullie Moed. De Moed voor het ervaren van alles wat jullie tegenkomen op jullie Aardse pad. Zowel het Licht als de Schaduw, in Vreugde en Verdriet, Gezondheid en Ziekte. Verbinding en Verlies, Overwinning en Tegenslag. Ook al sta je er niet altijd bij stil, je kunt steeds weer kiezen hoe je daar mee om gaat. Er is geen goed of fout.

Weet dat je nooit alleen bent op jouw pad. Je wordt gesteund en gedragen door jouw team uit de Ongeziene Wereld. Misschien heb je het idee dat jij daar geen contact mee kunt maken of lukt dat de ene keer beter dan de andere keer. Er zijn of er komen altijd ‘helpers’ van vlees en bloed in jouw leven. Waar je mee kunt verbinden, die je kunt liefhebben, waarmee je kunt sparren en het leven mee kunt vieren.

Boodschappen kunnen op allerlei manieren worden doorgegeven. Door ‘toevallige’ ontmoetingen, onverwacht bijzondere gesprekken, situaties in je familie of in relaties, in liedjes die je hoort, films die je ziet, boeken die je tegenkomt, in je werk of via collega’s. Eigenlijk  gewoon door jouw leven te leven. Je hoort of ontvangt precies wat je op dat moment nodig hebt.

Het proces van het leven op Aarde als mens is te vergelijken met het polijsten van ruwe edelstenen. Die worden in grote trommels gedaan. Door de continue draaiing en beweging van deze trommels, worden door de schuring alle scherpe randjes geslepen. De edelstenen worden steeds gladder, ze gaan glanzen, de kleuren worden mooi zichtbaar en krijgen daardoor meer diepte. Toch behouden ze altijd hun eigenheid en hun kracht.

Dat is een van de vele manieren hoe wij jullie kunnen zien; als een prachtige verzameling van kostbare edelstenen. Stuk voor stuk met ieder een eigen vorm, eigen kleuren en eigen krachten. We zijn graag een spiegel om jullie te laten zien hoe kleurrijk en bijzonder jullie werkelijk zijn!’

Ik wens je een heerlijke dag en liefs!

Rachèl

Laat een reactie achter