Rachel Holistic Healer Utrecht

Over mij

Van jongs af aan ben ik mij ervan bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Als kind kon ik ‘zien’ dat mensen zich soms van binnen anders voelden, dan wat ze van buiten lieten zien. Ook zag ik (geest)verschijningen die niet werden waargenomen door de mensen in mijn omgeving. Voor mij voelde dat heel natuurlijk, ik was niet bang. Wel nieuwsgierig en op zoek naar uitwisseling met andere mensen met soortgelijke ervaringen.

Die nieuwsgierigheid heeft geleid tot inmiddels ruim 25 jaar zelfontwikkeling en training in allerlei vormen van healing, reading en mediumschap. In 2012 voelde de tijd rijp om dit meer te gaan delen met anderen en ben ik begonnen met het geven van 1-op-1 consulten.

Parallel aan al deze ontwikkelingen heb ik een creatieve opleiding gevolgd in reclame en styling. De creatieve, dynamische reclamewereld trok me aan en ik werkte jarenlang in allerlei traffic, productie en operations functies. Sinds een aantal jaren doe ik dit op freelancebasis en kan dit nu nog goed combineren met het werk in mijn praktijk. Het lijken misschien heel tegenstrijdige werkzaamheden; bij beide disciplines is het belangrijk om stevig met beide benen op de grond te staan. Bij beide spelen communicatie en inspiratie een belangrijke rol. 

Daarnaast heb ik een passie voor lekker eten en koken, word ik blij van zonnige eilanden, citytrips en vind ik het heerlijk om als hobbystylist en klusjesvrouw bezig te zijn in eigen huis en tuin.

Mijn missie:

Uit ervaring weet ik hoe frustrerend het kan zijn als je tegen je eigen spreekwoordelijke muren op loopt en het contact met je zielsverlangen of potentieel lijkt te hebben verloren. Of dat je deze (onbewust) onderdrukt. Daar zit naar mijn idee vaak de kiem van ongelukkig of ziek worden. Bij mij waren het beperkende gedachten en onzekerheden die mij dwars zaten. Daardoor blokkeerde ik vaak als het aankwam op naar buiten treden of zichtbaar durven zijn met mijn energetische werk. Terwijl ik niet onzeker ben over mijn kennis en kunde. 

Ik zie de talenten die me gegeven zijn en alle mogelijkheden om deze verder te kunnen ontwikkelen als een geschenk. Het maakt me blij jou een stap of stappen verder te mogen brengen bij het inzicht geven in jouw onzekerheden, angsten, beperkende gedachten of handelingen. Zodat jij daarmee zelf jouw eigen potentieel weer gaat herkennen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Rachèl, Holistic Healer

Ervaring: Vanaf 1995 tot heden via diverse instituten getraind in o.a. Reiki I en II, Intuïtieve ontwikkeling, Aura Healing, Aura Reading, Contact met Gidsen en Engelen, Mediumschap, Healing Mediumschap, Trance Healing & Reading, Akasha Kronieken, Energy Clearing.