Rachels Holistic Community

Soms begin je met iets en weet je van tevoren niet precies hoe het gaat uitpakken. Begin 2021 ontstond bij mij het verlangen om naast de wekelijkse Licht Cirkel, ook nog op een andere, positieve manier bij te dragen aan deze tijd van verandering.

Zo is de Happy Soul Playground Community op Facebook ontstaan. Met als insteek het met elkaar verbinden en samen delen over bewustwording en spiritualiteit. Met vooral luchtigheid en Happy Vibes, om je aan op te kunnen trekken als je je even wat minder licht of alleen voelt.  

Gaandeweg heb ik ontdekt dat ik het vooral leuk vind om te schrijven en te delen over o.a. bewustwording, de inzichten en inspiratie in ik in afstemming ontvang,  waarnemingen in het collectieve veld en thema's die vaak collectief blijken. Om herkenning en houvast te geven. Sinds kort maak ik daar ook podcasts of korte ‘podclips’ over.

Aan mijn intentie om daarmee een positieve bijdrage te leveren verandert niets. Van de naam Happy Soul Playground word ik ook nog steeds blij. In mijn perceptie is ons leven een Spel, vol met situaties en personen die ons helpen herinneren aan wie we zijn en wat we hier te doen hebben. Daarbij is de Aarde onze Playground, waar we met zorg en respect mee mogen omgaan.   

Toch past die leuke naam voor mijn gevoel niet meer helemaal bij wat er nu is ontstaan. Daarom heb ik de community omgedoopt naar Rachèls Holistic Community.

Vind je het leuk om de content hiervan te volgen? Je bent van harte welkom!

Ben je geen lid van Facebook? Ik deel sommige content ook op instagram en telegram.

Liefs, Rachel