Relax. Nothing is under control

Er waren wat mensen in mijn omgeving even ‘offline’. Hoe was of is dat voor jou?

Ik was de afgelopen tijd soms best moe, de afgelopen week zelfs Heel Moe. Het soort moe dat maakte dat ik mijn agenda leeg schraapte en afspraken doorschoof. Mijn verjaardag was precies in die week en bracht daar niet echt verandering in.  Een sudder dag op een heel laag pitje en het was allemaal oké.

Ik heb dagenlang geslapen en op de wakkere momenten een beetje voor me uit zitten staren. Afgewisseld met het kijken naar wat melige series uit de jaren ’90. De tijd dat alles nog ‘heerlijk normaal’ was en wereldproblemen ver van ons bed. Althans, zo leek het in die tijd in ieder geval 😅.

Het kan ook bijna niet anders na zo’n 21 maanden crisis op allerlei fronten, dat het volhouden en hooghouden van Het Licht en De Frequentie hier en daar kramp veroorzaakt. Dan is het vooral onszelf toestaan bij te tanken, opnieuw met moed te vullen en de rust in onszelf te hervinden.

Vooral dat laatste, die rust. Het helpt als je durft te vertrouwen op en te luisteren naar de fluisteringen van jouw ziel, die perfect aangeven wat je op dat moment nodig hebt. En daarmee te kunnen zijn in ontspanning. Ook al is er (nog steeds) niets onder controle 😉.

Laat een reactie achter