Samhain, Halloween & Allerzielen…

1 november 2020.

Samhain, Halloween en Allerzielen. Traditioneel worden tijdens deze dagen de doden herdacht, weggejaagd of geëerd. Vanuit spiritueel oogpunt wordt ook wel gezegd dat tijdens deze periode de sluier tussen de Ongeziene Wereld, waar overleden dierbaren verblijven en onze wereld het dunst is. Dat zij ons makkelijker kunnen bereiken in onze dromen, vaker in onze gedachten zijn en we meer alert zijn op tekens van hen. Dat kan zijn omdat we onszelf vaker terugtrekken, nu de dagen weer korter en frisser worden. Misschien hebben we ook wat meer ruimte om aan ze te denken.

Vanmorgen tijdens de wekelijkse Healing Cirkel was het in ieder geval Feest! Geweldig mooi om een groep dierbare overledenen te mogen begroeten en ontmoeten. Die ons met steun, troost, liefde en lichtheid terzijde staan. Met het liefdevolle verzoek aan iedereen in de Cirkel die dat wilde een vraag te stellen aan degenen die zij nu op dit moment misten. Er was ontroering en gemis aan elkaar van beide zijden. Vanuit de overleden dierbaren was er ook enorme vreugde om weer even met elkaar verbonden te kunnen zijn, te laten voelen dat zij nog zo springlevend en bij ons zijn. Om een hart onder de riem te steken. En dat we vooral niet vergeten plezier te maken en licht en vreugde in ons leven te laten. Zo liefdevol!

Ik voel steeds weer ultieme blijdschap en dankbaarheid om kanaal te mogen zijn tussen de verschillende dimensies. Om liefde en aanwezigheid te bevestigen en verbinding tot stand te brengen. Wat een Feest!

Liefs, Rachèl

Laat een reactie achter