Schaduwspel

Vorige week had ik een bijzondere ervaring tijdens een activatie en afstemming op De Bron. Ik ontmoette mijn donkerste Zelf.

Ik maakte geen innerlijke reis, ik merkte dat ik al in mijn kern was. Voor me zag ik mezelf als een donker spiegelbeeld. Zo donker dat ik opging in de omgeving. Er waren contouren en de schittering van tanden en ogen. Ik wist: Dit is Mijn Andere Kant, Mijn Lucifer die mij zo aangrijnst. Ik keek er niet alleen naar, ik voelde ook dat het overal om me heen was, dat het in alles aanwezig was.

Spooky? Dat zou je vermoeden. Tot mijn grote verbazing zat er eigenlijk helemaal geen enge duistere kracht achter. Ik was niet bang en tranen stroomden over mijn wangen. Ik voelde liefde, compassie en neutraliteit; geen enkel oordeel. Zo anders dan ik me had voorgesteld. Ik doorzag (of beter doorvoelde) de eigen negatieve mentale programmering en projectie.

Ik werd Yin en Yang; vrouwelijke en mannelijke, alles ging hard draaien tot er in het midden een vonk van licht overbleef. Ik wist, dat ben ik en dat is wat wij allen zijn.

Als we de Angst voor het donkere durven aan te kijken, blijkt het slechts een schaduw, die diepte geeft aan alles om ons heen.

Misschien inspireer ik je hiermee om ook eens te durven kijken?

Ik wens je een heerlijke dag!

Liefs, Rachèl

Laat een reactie achter