Soul Journey

Hoe heb jij de laatste maand van 2021 en eerste maand van 2022 ervaren?

Ik merkte dat mijn inspiratie haperde. Ook de doelen die ik voor ogen had, leken opeens hun glans te hebben verloren. Wat overbleef was een dof waar-doe-ik-het-nu-allemaal-voor-gevoel. Terwijl ik leef en doe wat ik het àllerleukste vind, was er een latente onderstroom van zwaarte en vermoeidheid.

Ook al wist ik dat die onderstroom mij wat te vertellen had en te maken had met de verschaalde glans, de inzichten op dit thema wilden nog niet echt doorkomen. Het vroeg om geduld en een tijdje ronddobberen in het niet-weten.

En opeens was er van het ene op andere moment een algehele ‘shut-down’. Griep met alles erop en eraan. Een zwaar bonkend hoofd, koorts, een pijnlijk lichaam en een onbeschrijflijke innerlijke kou. Ik was niet warm te krijgen. Voor mij een teken dat er energetisch heel veel loskwam.

Deze griep werd een ware Soul Journey, waarin allerlei processen en inzichten voorbijkwamen. Het even niet meer weten was een voorbode op een grote transformatie. En niet alleen voor mij; als je hier iets in herkent, dan golf je vast mee in de collectieve energie van transformatie. Een grote schoonmaak op allerlei niveaus.

De Glans is weer in volle glorie terug . Ik heb mezelf de vraag gesteld ‘Welke waardevolle bijdrage kan ik leveren aan het collectief?’ Het antwoord was simpel; doen wat ik zelf het leukst vind en waar mijn hart van overloopt. Voor mij is dat o.a. het delen van inspiratie uit de Ongezien Wereld en de inzichten over de collectieve energie die ik waarneem 🤩.

Ook een mooie vraag voor jou? Wat is een waardevolle bijdrage aan jou en daarmee ook aan het collectief?

Veel liefs, Rachèl

Laat een reactie achter