Soul Playground Sessie Holistic Healer Utrecht

Soul Playground Sessie

De energiefrequentie van de Aarde verhoogt. Deze verhoging veroorzaakt veranderingen en verschuivingen in alles wat op Aarde is en leeft. Hierdoor kun jij ook veranderingen ervaren, zowel in jezelf als in de wereld om jou heen.

Deze energie is voor velen al een tijdje voelbaar. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in plotselinge vermoeidheid overdag, slapeloosheid ‘s nachts, rusteloosheid, stijfheid, pijnlijke spieren en stemmingswisselingen. Om hierin wat rust en ondersteuning te bieden, ben ik in januari 2020 gestart met het faciliteren van Healing Cirkels. Eerst nog twee keer per maand fysiek met elkaar, vanaf maart wekelijks online op de zondagochtend.

Hieruit is de behoefte ontstaan dieper op bepaalde thema’s in te kunnen gaan, vragen te stellen en inzichten met elkaar te delen. Door het delen van en spelen met inspiratie en wijsheid, verhogen we moeiteloos onze eigen energiefrequentie. Waardoor jij meer balans, rust en plezier kunt ervaren. Een mooi bijkomend effect is dat we daarmee telkens bijdragen aan een stukje verlichting. Niet alleen van onszelf, ook van onze directe omgeving èn van onze mooie Aarde. 

In de vorm van een maandelijkse Soul Playground Sessie, laat ik me per keer inspireren rondom een bepaald thema. Tijdens deze sessies neem ik je graag mee in meditaties, oefeningen en visualisaties. Daarnaast deel ik de wijsheid, inspiratie en de liefde die wordt doorgegeven vanuit de Spirituele Wereld. Daarin laat ik me leiden door de inspiratie van het moment en de energie van de groep.

Heb je zin om een keer mee te doen? Je bent van harte welkom!

Wanneer, duur en investering:

De samenkomst is met een kleine groep 1x per maand op de 2e zondag van de maand en duurt ca. 2 uur; van 11.00 tot 13.00 uur.

Kosten hiervoor zijn € 25,- per keer. Zie Agenda voor data en het thema voor de betreffende dag.

Ik heb er heel veel zin in en kijk er naar uit me met jou te mogen verbinden!