Spirit Tour Guide

Terwijl ik dit schrijf zie ik de blauwe lucht en schijnt de zon heerlijk. Het voorjaar is in aantocht! Ik houd van het voorjaar en de zomer en krijg dan zin in trips naar zonnige oorden. Reizen heeft op dit moment wat meer voeten in de aarde dan we gewend zijn. Mijn reizen zijn de afgelopen tijden vooral naar binnen en naar andere dimensies gegaan 😉.

Deze tijd staat voor mij heel duidelijk in het teken van Verbinding. En hoe dit meer dan ooit van belang is met de voortdurende hectiek, onrust, angst en verdriet die we om ons heen in de wereld kunnen ervaren.

Vooral de verbinding met en in onszelf en het ontsluieren en omarmen van onze eigen angsten, trauma en verdriet. Zo binnen zo buiten; wat we buiten ons waarnemen is een collectieve projectie van wat bewust of onbewust binnen in onszelf aanwezig is.

Oordelen we onbewust hard over onszelf? Dan zijn we vaker geneigd ook kritisch op en naar anderen te zijn. Als we mild en liefdevol naar onszelf kunnen zijn, zullen we ervaren dat we ook meer compassie kunnen opbrengen voor anderen.

Hoe meer ellende er om ons heen ontstaat, hoe meer ik de uitnodiging en kracht voel om me te verbinden met andere zielen. Om elkaar eraan te helpen herinneren dat ware vrede binnen in ons aanwezig is.

Afgelopen week mocht ik me bijna elke dag verbinden met groepen, om samen te reizen naar onze innerlijke plek van Vrede. Ons eigen centrum, in het oog van de storm.

In afstemming kreeg ik een herinnering aan mijn eerste echte baan als reisleidster en zag ik dat ik dat nu in een andere vorm weer mag zijn.

Een reisleidster die zowel individueel als met groepen mag reizen door dimensies en tijdlijnen. Die plekken en indrukken mag laten zien, die het hart verder kunnen openen en met andere, liefdevolle ogen laten zien hoeveel meer we zijn dat het lichaam en het denken dat we dagelijkse doen.

Ik werd geraakt door dit mooie inzicht en moest tegelijkertijd inwendig lachen om de knipoog vanuit het universum, die zogenaamd ingewikkelde dingen zo mooi kan vertalen. Uiteindelijk zijn we allemaal op reis, naar onze Bron, onze innerlijke Zon

Liefs, Rachèl

#verbinding #delen #soultravel #spirittourguide

Laat een reactie achter