Spiritwalk Holistic Healer Utrecht

Spirit Walk & Talk

Zin in wat frisse lucht en lekker naar buiten gaan? Een stukje wandelen en ondertussen sparren over wat jou bezig houdt? Of heb je vraagstukken waar je wat licht op zou willen laten schijnen? Dat kan in de buitenlucht tijdens een Spirit Walk & Talk.

Voorafgaand aan de wandeling kun je mij jouw vragen stellen. Heb je geen concrete vraag of vind je het lastig deze te formuleren, dan kijken we naar wat zich op dat moment aandient. Ik stem me tijdens de wandeling af op jouw energie en gidsen en geef jou de geïnspireerde feedback op jouw vraagstukken. Hierin zit vaak een mooie en altijd liefdevolle boodschap verpakt, die inzicht en een steuntje in de rug geeft. Of de bevestiging die je op dat moment nodig hebt. Na een uurtje ben je weer opgeladen door de beweging, de buitenlucht èn voorzien van nieuwe inzichten en/of inspiratie.

Lijkt het je wat? Ik kijk er naar uit samen op pad te gaan!

Investering en duur van een walk & talk

Een walk & talk duurt ca. 1 uur. De kosten hiervoor bedragen € 75,- incl. BTW.

De wandelingen vinden in principe plaats in Utrecht. Mocht je liever vanaf een andere locatie willen afspreken, kan dat ook. Reiskosten à € 0,35 per km. (gerekend vanaf stad Utrecht) en eventuele parkeerkosten worden dan vooraf en in overleg afgestemd.