Lichtcirkel meditatie Holistic Healer Utrecht

Creëer je eigen Support Cirkel

Is er iemand in jouw omgeving die wel wat steun zou kunnen gebruiken? Bijvoorbeeld vanwege ziekte of verlies. Wil je samen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s graag iets voor iemand doen om te ondersteunen, maar je weet niet goed hoe of wat?

Samen mediteren is een mooie manier om je te verbinden en liefdevolle intenties tijdens een meditatie kunnen zeer krachtig werken, zeker in groepsverband!

Je kunt hiervoor je eigen Support Cirkel opzetten. Om je op weg te helpen heb ik een meditatie ingesproken. Deze kun je als je wilt gebruiken bij het opzetten van jouw Support Cirkel. Prik een vaste dag en tijd; bijvoorbeeld 1x per week of zo vaak als jullie je krachten kunnen en willen bundelen. Dat kan fysiek samen of op afstand en hoeft niet lang te duren. Onderstaande meditatie duurt ca. 10 minuten.

Voel je vrij de meditatie te delen; via de share link kun je het bestand met gemak kopiëren en plakken in bijvoorbeeld een whatsapp-groep. Zo kun je de meditatie samen of op afstand tegelijkertijd beluisteren.

Wil je zelf een keer een Meditatie Cirkel ervaren? Elke zondagmorgen zit ik klaar voor de wekelijkse Licht Cirkel; je bent van harte welkom!

Ik wens je een hele mooie Support Cirkel!

Veel liefs,

Rachèl