The Heart Way - post

The Heart Way

Als je doet wat je het allerleukste vindt, hoef je nooit meer te werken! Zo voelt de nieuwe co-creatie en samenwerking met mijn vriendinnen Yolanda van Zuijlen en Helga van der Hart en The Heart Way.

Achtergrond

Yolanda bedacht een aantal jaren geleden het concept voor The Heart Way en liet het uitvoeren. Alles lag klaar om te delen met de wereld, op dat moment leek de tijd nog niet rijp.

Vanuit een gedeeld verlangen om samen iets te mogen bijdragen aan een hartgedragen nieuwe wereld, bleek The Heart Way Hèt antwoord op onze 'Hoe?' Zo werd nieuw leven geblazen in een prachtig concept.

Platform en community

The Heart Way is een platform èn een community in één. Een plek voor groei in bewustzijn en verbinding. Het kanaal waarop we dit hosten is Clubhouse.

Laat je in één van onze Clubhouse rooms inspireren door sprekers, ervaringsverhalen, vragen, workshops en ons aanbod. We geloven dat we in essentie alles al zijn en dat de weg van ons hart altijd klopt. We delen graag met jou, wat we op deze weg tegenkomen aan uitdagingen en pareltjes en wensen daarmee ook een inspiratie te zijn op jouw pad.

Kom je naar de feestelijke opening?

Op vrijdag 11 november om 9.00 uur starten we feestelijk met het eerste The Heart Way Inspiratiecafé! Daarna laten we ons elke vrijdag inspireren door gasten, ervaringsverhalen, podcasts en wat er nog meer mag ontstaan.

Je bent van harte welkom om lid te worden van onze The Heart Way Community. Hier kun je gratis lid worden:

Wil je op de hoogte blijven?

Wij kijken ernaar uit je ontmoeten in een van onze Clubhouse rooms! Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!